Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ez milyen e-vonatjegy?

Ez milyen e-vonatjegy?

Figyelt kérdés
Rendszeresen online veszem meg a vonatjegyem és a telefonomon mutatom be a QR kódot. Ma viszont ült előttem egy srác, aki ugyancsak a telefonján mutatta be a jegyét, de az nem QR kód volt, hanem olyan PDF17 vonalkód, ami az újabb papírjegyeken is van. Ez milyen jegy lehetett? Ahogy láttam teljesen más formátumú volt, mint az én e-vonatjegyem.

2017. dec. 4. 23:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%

Miért nem kérdezted meg? Én úgy tudtam meg, hogy létezik e-vonatjegy, hogy a másik oldalon mobilt mutattak be a kalauznak és megkérdeztem tőlük, hogy most mi történt :D

De én is kiváncsi vagyok, hátha válaszolnak itt

2017. dec. 4. 23:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erre gondolsz: [link]
2017. dec. 4. 23:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen, ez volt az! Köszi!
2017. dec. 5. 00:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó dolog, végre nem asztali számítógépre optimalizált felületen kell marha kényelmetlenül végigmenni, majd utána egy PDF-et letölteni, azt ellenőrzéskor pozícionálgatni, aminek a leolvasásával mindig csak szenvedtek. Nekem attól már annyira elment a kedvem, hogy az utóbbi időben visszaáltam a papíros jegyre, de ezzel az új cuccal megint csak e-jegy veszek. Üdvözlöm a MÁV-START-ot a jelenben!
2017. dec. 5. 10:10
 5/12 anonim ***** válasza:
47%
Igen az az új mobil jegy volt, az új vonatinfó appban már lehet jegyet venni, végre ide is elért a máv technológiailag. Már csak a kalauzoknak kéne szólni róla, legutóbb mikor így vettem jegyet a kalauz nem tudta, hogy hogyan kell leolvasni. Na de nemsokára kiadják a teljes verziót, hátha addigra mindenkivel tudatják, hogy mostmár ilyen is van
2017. dec. 5. 17:31
 6/12 A kérdező kommentje:
Azt tudjátok mikor vezetik be?
2017. dec. 5. 21:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a menetrendváltással együtt jön majd 10-edike táján androidra, iosre később egy kicsivel (feltéve ha egyáltalán kiadják iosre)
2017. dec. 6. 15:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Nyilt béta van, szóval bárki aki jelentkezik google play-ben tesztelőnek, letöltheti a legfrisebb verziót és már vehet is jegyet.
2017. dec. 6. 16:34
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem nyílt, azt írják már betelt, de ha valóban heteken belül bevezetik, akkor mindegy.
2017. dec. 6. 22:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Épp az imént olvastam hogy kevésbé biztos a menetrendváltással együtt történő bevezetés, de tavasz előtt mindenképp kiadják mindkét mobilos rendszerre. De ha nem szeretnél addig várni akkor van egy felesleges fejlesztői fiókom, ha szeretnél kilépek a tesztelők sorából és átadom a lehetőséget, írj privátot ha kipróbálnád
2017. dec. 6. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!