Elfelejtettem időben leszállni a buszról, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2017. nov. 26. 22:03
1/11 anonim válasza:
Szerintem szállj le eggyel később.
3/11 A jó édes válasza:
Még gyakorolod kicsit az időben leszállást, legközelebb sikerülni fog.
4/11 anonim válasza:
Ha nem a telefonodon lógtál volna, időben feleszmélsz!
Gyalogolj vissza!
5/11 anonim válasza:
Amennyiben még mindig a buszon vagy, viselkedj természetesen, semmi para. Azt könnyen kiszúrják.
6/11 anonim válasza:
Szellents 3 köbmétereset majd fenyegetve közöld az utasokkal hogy kitartóan ezt a magatartásformát tanúsítod addig amíg a busz meg nem fordul . Aztán mielőtt még leszállsz gőgös arccal gyors tömény adaggal kényeztesd a nagyérdeműt ...
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, úgy érzem új távlatok nyíltak meg előttem... Ment a zöld mindenkinek
2017. nov. 26. 23:32
9/11 anonim válasza:
Kérlek írd majd meg, mi újság, merrefelé vagy éppen, a buszon vagy még, esetleg sikerült már leszállnod?
10/11 anonim válasza:
Buszgarázsban van, várja, hogy a cél helyhez legyen menetrendszerint elinduljon a busz :) Ha netalán tán lerobban addig és roncstelepre küldik, akkor még bezúzásnál a roncstelepen is rajta lesz xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!