Ha a 3-as metrópótlóról átszállok a Kálvin-téren a 4-es metróra, új jegyet kell kezelni?
Figyelt kérdés
2017. nov. 23. 23:21
3/12 anonim válasza:
Új jegyet nem kell kezelni, de a metrópótlón kezelt jegy másik végét érvényesíteni kell a metróba történő belepéskor!
4/12 A kérdező kommentje:
És honnan tudják a metróban, hogy azzal a jeggyel előtte a 3-as metrópótlón utaztam, tehát jogosan kezelek kétszer egy jegyet?
2017. nov. 24. 20:58
5/12 anonim válasza:
Abból, amit a metrópótlón a jegykezelő gép rábélyegez.
6/12 A kérdező kommentje:
És ott valóban átnézegetik a jegyeket emiatt?
2017. nov. 26. 20:29
7/12 anonim válasza:
A bejáratnál az őrök nem valószínű, hogy megnézik, de ha ellenőrzésbe futsz, ott rendesen megnézik.
8/12 A kérdező kommentje:
Értem, és amúgy a járat kódja van rajta? Mert nem emlékszem, hogy direktben a járat rá lenne írva.
2017. nov. 27. 23:07
9/12 anonim válasza:
Nem direktben van ráírva, hanem úgy, hogy csak ők értsék, te ne. De az utazás időpontját te is értheted: év, hónap, nap, óra, perc.
10/12 anonim válasza:
Szerintem csak a jármű azonosítóját üti rá, jó eséllyel nem fogja tudni az ellenőr, hogy az a busz tényleg metrópótló volt-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!