Népligetből Keleti pályaudvarra metróval?
Sziasztok!
Tudom sokszor volt már a kérdés, de egyik sem idei, így gondoltam kiírom, biztos ami biztos :)
Szombaton 8:00 körül el kellene jutnom a Népligetből a Keleti pályaudvarra metróval, ehhez segítségeteket szeretném kérni! :)
Köszi a hasznos válaszokat! :)
3-as metróval Deák térig és 2-sel Keleti.
Vagy 3-assal Kálvinig és 4-sel Keleti.
Népligettől Lehel tér irányába felszállsz, Kálvin téren leszállsz, átszállsz a 4-es metróra, aztán azzal a Keletiig, a végállomásig mész.
Hasznos tipp: A népligeti aluljáróban 2 metrólejárat van. Neked az kell, ami bal kéz felé esik.
Érdemes a peron végéig elsétálni, mert a Kálvin téren való leszálláskor az átszállófolyosó ott lesz.
A 4-es metróhoz amikor megérkezel mozgólépcsővel, akkor a Keleti felé a bal kéz felőli oldalt válaszd.
De amúgy ha bizonytalan lennél, kövesd a táblákat..
Tudtommal hétvégén a teljes 3-as metró vonalán, pótlóbuszok járnak.
Ha tényleg pótlóbusz jár, akkor a Kálvin térig metrópótlóval kell menned, majd ott a 4-es metróra kell átszállnod, ami elvisz a keletiig. 1 Db vonaljegy kell.
Javitsatok ki ha tévedek. A kérdésben Szombati utazás van irva.
Mindannyian jól írtátok, hasznos volt felhívni a figyelmet a metrópótlóra.
Ha a kérdező nem ragaszkodik a Metróhoz, akkor lehet az 1-es villamos a Stadionok irányába szintén jó választás ( majd Stadionoktól 1 megálló a Keleti metróval szintén), mert ígyis úgyis át kell szállni 1szer és talán ( de nem biztos) a 1es villamos kevésbé zsúfolt.
Köszönöm szépen a válaszokat!
A metropótlót merre találom meg? Bocsánat ha sok hülyeséget kérdezek, de nem vagyok ismerős Budapesten és nem lesz túl sok időm tökölni. :)
Melyik tapló pontozott le engem? Igenis a B kijáraton kell kimenni, igenis a volt pénzverde épülete előtt van a csomópontoz legközelebb eső megálló és igenis vannak padlómatricák!
Nyomorogjon a metrópótlón egész álló nap az, aki ezt lepontozta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!