Nyíregyházáról Jászvásárba (Iasi) hogy a legegyszerűbb, legrövidebb eljutni?
Ott leszek Erasmus-hallgató tavasztól.
Eddig úgy néztem, hogy Debrecenből busszal Kolozsvár, onnan szintén busz, vagy vonat.
Van ennél esetleg egyszerűbb mód?
Egyszerűbb nincsen, esetleg kényelmesebb, bár még ez sem igazán biztos, ha inkább a vonatra hagyatkoznál mint a buszra, akkor esetleg Nyiregytől Püspökladányig IC-vel vagy személlyel, onnan Hargita, Ady Endre vagy Corona nemzetközi IC-vel Kolozsvárig, onnan pedig szintén vonattal Jászvásárig. Azzal viszont számolnod kell, hogy közel egy nap az út, legalábbis vonattal csak a Kolozsvár-Jászvásár távolság 9 óra. Én buszutat ugyan nem találtam, de ha te tudsz ilyet Kolozsvártól, akkor lehet célszerűbb inkább azt választani, gondolom rövidebb időben, mint vonattal.
Mégegyszerűbbb és mégkevesebb átszállásos dolog max a repülő lehet, de kb 30 ezer az út, és szintén több, mint 1 nap, ebből 18 óra pedig az átszállás közti várakozás, ezt tudnám legkevésbé javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!