A jegyellenőrök elégedettséget vagy csalódást éreznek, amikor megbüntetnek valakit?
Ez nyilván motivációfüggő.
Aki csak a megkereshető pénzt látja e munkában, az nyilván elégedett, hogy több jön a konyhára.
Aki a társadalmi, gazdasági hasznát is látja és legalább részben ezért csinálja (márpedig az egyébként alacsony presztízse miatt kell ez a plusz motiváció hozzá), az valószínűleg akkor vagy akkor is elégedett, ha nem volt kit megbüntetni.
szerintem a jó ellenőr elégedettséget.
aki csalódást érez, mert tegyük fel egy gyerekét egyedül nevelő anyukát kell megbüntetnie, akinek nincs már pénze bérletre(a sztorija szerint), az nem a legjobb erre a feladatra, hisz tudjuk, akinek nincs pénze rá, nem kötelező igénybe venni a szolgáltatást, nem igazán van helye empátiának ebben a munkában, mert hosszú távon úgyis tönkre fogja tenni lelkileg az ellenőrt.
Micsoda dumád van!
A jegyellenőr azért van, hogy aki tisztességesen fizeti a jegyet, annak az ára ne szökjön az egekbe a sok potyázó miatt!
Te ilyen hisztis p. vagy?
Egyiket se.
Végzik a munkájukat.
Engem pl hidegen hagyna az összes kifogás.
"Otthon hagytam a bérletem." Semmi probléma, majd utólag bemutatja az irodában, jóval kisebb pótdijjal.
Ha igazat mondott, akkor olcsón megússza. Ha nem, akkor fizeti a teljes pótdijjat.
"Jajj nincs munkám, nincs miből bérletet venni."
Ha nem büntetem meg és esetleg egy belső ellenőr is tartózkodik a járaton, akkor nekem se lesz munkám és nem lesz miből bérletet vennem.
Ez is csak egy munka amit el kell végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!