Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Dolgozói bérlethez kell kép?

Dolgozói bérlethez kell kép?

Figyelt kérdés
Most fogok elkezdeni dolgozni és úgy hallottam, hogy a felnőtt bérlethez kell készíteni egy képet is magunkról, ez igaz?

2017. nov. 4. 10:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Bérletigazolványhoz? Igen. Én kiszedtem egy régi indexemből, a hajam színe, se a hossza nem stimmelt, de tojtam bele. :)

Személyi, lakcímkártya és párszáz forint, ezzel kiállítják neked.

2017. nov. 4. 10:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk elég sok szolgáltató ma már megelégszik a személyivel, jogsival, útlevéllel. Ellenorizd le.
2017. nov. 4. 10:51
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

2. válaszoló: Sajnos az EMKK oldalán sehol sem találok ehhez kapcsolódó információt :(

2017. nov. 4. 11:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

vigyél viztos ami bztos

volánnál pl kell.

2017. nov. 4. 11:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Pedig van információ. [link] → Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. feliratra húzott egér → a legördülő menüben: Üzletszabályzat.

Bérletigazolvány szükséges. Személyazonosító igazolvány, vezetői engedély, útlevél: említve sincs.

„► Bérletigazolvány ◄: a kedvezmény nélküli, névre szóló (havi, félhavi, 30 napos és ezekhez hasonló rendeltetésű és más érvénytartamú) bérletek vásárlásához, használatához és érvényesítéséhez rendszeresített, azok feltételeihez igazodva a bérlettel utazásra jogosult személyt, meghatározott adatait, ► arcképét ◄, a használható bérlet érvényességi viszonylatát, útirányát és annak km-távolságát vagy km-övezetét, továbbá egyéb szükséges adatot tartalmazó igazolvány, azonosító vagy jogosító kártya stb., — függetlenül attól, hogy forma vagy kivitelezés szempontjából papír alapú vagy elektronikus adathordozó-e, továbbá, hogy érvényesítése manuálisan vagy elektronikusan történik.” ← 9-es lap.

2017. nov. 4. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!