Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapest-Split vonattal jegy...

Budapest-Split vonattal jegy ár? (2018 nyarán)

Figyelt kérdés
Kérem ha utazott valaki és tudja mennyibe kerül, írja meg!
2017. nov. 2. 14:34
 1/5 D. Brasco ***** válasza:

Az árat nem tudom arra ott a net meg tudod nézni! Viszont ezt a vonatozást csak utolsó utáni opciokent ajánlom ha tényleg se telekocsival se semmi mással nem tudsz eljutni oda!

A vonal kritikán aluli,idén nyáron utaztam vele,mondjuk en ljubljanatol de azt hittem megöregszem mire lecsattog ez a nyomorult szerelvény a tengeriG!

2017. nov. 2. 16:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Igazad van, tényleg jobb összekuporodva szorongani órákig egy forró bádogdobozban a fizetőkapuknál, bakeseteknél vagy épp a határon kialakuló dugókban. Én köszönöm, inkább lassabban érek oda, de kényelmesebben.
2017. nov. 2. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:
2: ezért kell időben elindulni. Ha hajnalban átléped a határt nem lesz dugó amíg odaérsz. És sokkal kellemesebb a parton eltölteni az időt amíg várod a szállást mint dugóban állni, vagy vonaton szívni órákat.
2017. nov. 2. 18:18
 4/5 D. Brasco ***** válasza:
Ja hát ha neked a kényelmes azt jelenti hogy egy ugyan ilyen forró bádogdobozban amiben még csak klíma sincs,720másik emberrel összezsúfolva,tizen rosszabb esetben huszon órákon át döcögsz a vágányfelújítások és a határon való órahosszás útlevél ellenőrzés mellett akkor ehhez nincs is mit hozzáfűznöm....akkor jó utat......
2017. nov. 2. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Kipróbàltam. A klimatizált hàlókocsiban kényelmesen elterülve hidd el, hogy nem vágytam az autózásra. Közben egy jó kis vacsora az étkezőkocsiban, menet közben még pár sör, amikor csak jólesik. Van bőven élettered (ahogy a másik 720 embernek is), tudsz bármikor nyújtozkodni és az éjszakát is azzal töltöd, hogy az úti célod felé tartasz. Helyben persze nehezebb mozogni, de bérelsz egy robogót vagy biciklit, urambocsá’ autót és máris nincs gond.
2017. nov. 2. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!