Ha a BKK bérleten levő személyigazolvány számot olvashatatlanná teszem, utána kicseréltethetem ugyanilyen érvényességű és típusú szelvényre?
A BKK szabályzatában csak az szerepel, hogy a cserélendő szelvény típusának kell egyértelműen beazonosíthatónak lennie.
Van egy negyedéves bérletem közel 1 hónap érvényességgel, autó vásárlás miatt nem használnám már többet, egyik rokonomnak adnám oda.
Tovább is kellett volna olvasnod a BKK - erre vonatkozó – szabályait:
„A visszaváltás csak az érvényességi idő kezdete előtt lehetséges, kivéve a tetszőleges kezdőnappal megvásárolható, havi árral rendelkező éves bérleteket, amelyek év közben is visszaválthatók (csak a meg nem kezdett hónapra eső árat térítjük vissza), illetve az 5/30 BKK napijegyet, amely a 30 napos felhasználhatósági idő kezdete előtt váltható vissza.”
Ha negyedévesből egyhavi időtartam van hátra, akkor nem az érvényességi idő kezdete előtt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!