Városi telekocsi app?
Minden reggel keresztül utazok a városon a munkahelyemre, majd este haza, kocsival. Szeretném kicsit optimalizálni a költségeket, és arra gondoltam, hogy keresek egy appot, vagy online rendszert, ahol kereshetek magam mellé rendszeres útitársakat.
Ha van olyan ember, aki unja a BKV-t és/vagy szintén egyedül kocsival jár gazdaságtalanul, és az útvonalaink részben vagy egészében fedik egymást, mehetnénk együtt. Oszlanának a költségek.
Az oszkár telekocsit néztem, de az inkább hosszú távú utakra van kitalálva, és egyszeri alkalmakra, nem rendszeresre.
Tudok ilyen appot vagy online rendszert?
Nem feltétlenül minden nap más embert vinnék. Biztos vannak mások is, akik arrafelé laknak és arrafelé dolgoznak mint én, de BKV-znak. Ha ugyanazon az áron (vagy olcsóbban) kocsival is bejárhatna reggelente, akkor csak összecsörögnénk reggel és felvenném.
Munkatársammal (akivel 5 évig dolgoztunk együtt, de már elment), ez 5 éven keresztül egy működő koncepció volt.
Fejlesztő vagyok, lehet, hogy csinálok egy hasonló appot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!