Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan kell vonattal utazni?

Hogyan kell vonattal utazni?

Figyelt kérdés

Előre bocsájtom, hogy életemben nem utaztam még vonattal, még csak állomás közelében sem voltam soha!

Most úgy adódott, hogy jövő héten vonatoznom kell egyedül, de teljesen tanácstalan vagyok hogyan működik az egész és nincs senki mellettem aki segítene benne. Tegnap kimentem egy kicsit körülnézni az állomásra, de csak még nagyobb káosz lett tőle a fejemben! Azt honnan tudom majd, hogy hol áll a vonat amire fel kell szállnom? Néztem hogy az emberek szabadon mászkálnak a sínek között itt-ott és hogy felszállnak egy semmiben álló vonatra, amire semmi nincs kiírva és még csak nem is úgy tűnik hogy az menni fog valahová. De még csak az sem világos hogy mi az a peronszám vagy hol kéne ezt keresni egyáltalán. Amikor bemondják a hangosbeszélőbe hogy vonat indul az egyik vágányról ekkor és ekkor akkor azt a vágányt is hol kellene keresnem nekem? Mert tényleg sehol semmi nincs kiírva vagy csak én vagyok totálisan vak.

Vidéki állomás.

2017. okt. 13. 01:02
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Igen, a peron a vágányhoz tartozó váróhely, a vágány pedig a sín.
2017. okt. 16. 02:02
 12/12 anonim válasza:
0%
Komolyan van,aki még sose utazott vonaton?!
2017. okt. 21. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!