Ti milyen járatot indítanátok Budapesten?
Ne haragudj, de ezt döntse el a Pólus Center, az ő érdekük. Anno a Keletitől járt oda busz, egy idő után nem érte meg nekik, hát majd kifizetik, ha mégis kell nekik.
Én a Mogyoródi úton indítanák tanítási napokon csúcsidőben járatot az Öv utcàtól a Népstadionig, a kollégiumok jobb kiszolgálására és a lakóterület feltárására.
2-es vagyok, fedvény: indítanék.
A 3-asra reagálva: nem rossz az ötlet, bár ezt a teljes elővárosi hálózat átgondolásával egy kalap alatt lehetne meglépni és valószínűleg inkább lennének a Körvasúton àt közlekedő elővárosi járatok, mint Budapesten belül pendliző vonatok. A fő kérdés úgyis a városi és az elővárosi hálózat kapcsolódási pontjainak a növelése.
Mi a baj Zugligettel, arrafele nem járok?
Amúgy 12-14-et a 3-as metró miatt soha nem fogják meghosszabbítani, tudom, hogy a Közlekedő Tömeg is javasolgatja a Nyugatiig, de ez túl kevés ember érdeke, és sokan meg nem akarják, "jó" ellenérv a BKK részéről, hogy ott a metró, és egy csomó dolgon van tényleg mit fejleszteni...
Szerintem tök jó ötlet lenne, ha pénteken és szombaton hosszabb lenne az üzemidő.
Pl. a metrók és a legforgalmasabb villamosok/buszok/trolik járhatnának kb. fél 2-ig (miközben akár párhuzamosan be is indulna az éjszakai buszközlekedés éjfélkor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!