Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyi jutalékot kaphatnak az...

Mennyi jutalékot kaphatnak az autóbusz vezetők a bérletárusításért?

Figyelt kérdés
Mindig látom, hogy házalnak vele. Szóval gondolom nem jószívből csinálják.
2017. szept. 24. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Mar miert kapnanak jutalekot?

Ez a szolgaltatas resze.

Nem tobb ido eladni egy berletet, mint egy jegyet.

Aztan ha megvettel nala egy berletet, a honap 20-23 munkanapjan nem fogsz jegyet venni.

Nem tudom, mifele hazalasra gondolsz.

En meg a budos eletbe nem lattam, de nem is hallottam rola.

Max azt tudom elkepzelni, h szereztek par tombot a raktarbol, v a nyomdabol, a honapot jelto pecset ingyenes, es igy sajat zsebre megy.

Felenk regebben divat volt, h a tavolsagi buszon nem adtak jegyet, de a 300 ft-bol 150-200-at elvettek.

Akinek berlete volt, annak nem tetszett, mert a berlet draga, abbol nem volt "kedvezmeny".

De aki jeggyel jart, annak buli volt, mert felaron utazott.

A sofornek meg jaratonkent tobb ezer is osszejott.

Az napi tobb tizezer.

Lebukhattak, mert ma mar nem latok ilyesmit.

Vagy epp itt olvastam, h az 50%-os kozalkalmazotti kedvezmeny egy sima nyomtatott papir, az ember nevet tollal kell rairni. Az egyik sofor felesege az onkormanyzatnal v vmi hasonlo helyen dolgozott, lepecsetelte. A sofor meg 500 ft-ert arulta a papirt, amivel buszon es vonaton 50-90%-os kedvezmenyt kapsz. Veszel egy vonatjegyet pestre 90%ra, mar vissza is hozta az arat.

2017. szept. 24. 17:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, jelenleg mi a helyzet, csak a régit tudom.

Amikor én jártam busszal, a két állandó sofőrrel eléggé össze voltam barátkozva. Mivel engem is állandóan a bérletjegyvásárlással üldöztek, rá is kérdeztem, hogy mennyit kapnak belőle.

Már nem tudom pontosan, de meglepően sok volt, talán 20 %.

(Felváltva vettem náluk, ennek fejében, ha késésben voltunk, simán hasítottak lakott területen is 80-nal a csuklós busszal, hogy elérjem a csatlakozó vonatot. Jelenleg ez már nyilván nem menne a GPS miatt.)

2017. szept. 26. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!