Hogyan kell vonatjegyet ide venni?
Figyelt kérdés
Székesfehérvárról megyek Debrecenbe és fel kell mennem a délibe majd a nyugatiból mehetek Debrecenbe. Szóval akkor kell egy Szfvár-Déli és egy Nyugati-Debrecen jegy? Vagy kulon adhat egyből a Szfvár Debrecen útvonalra?2017. szept. 18. 08:52
1/7 anonim válasza:
Kapsz egyből Szfvár Debrecen útvonalra, de Pesten az átszállást neked kell megoldani a Déliből a Nyugatiba.
2/7 anonim válasza:
Annak azért nézz utána, hogy nem nyersz-e a Szfv- Kelenföld- Kőbánya-Kispest- Debrecen útvonallal. Adott esetben megspórolod a metrózást, meg rövidebb kicsit az útvonal is.
3/7 A kérdező kommentje:
Ugy tobb lenne az atszallas
2017. szept. 18. 10:07
4/7 anonim válasza:
Ahogy vesszük.
Ha az átszállásokat ► jellel jelölöm:
Vonat Székesfehérvár→Budapest Déli ► 2-es metró Déli Pu.→Deák tér ► 3-as metró Deák tér→Nyugati pu. ► vonat Budapest Nyugati→Debrecen (3 átszállás)
Vonat Székesfehérvár→Kelenföld ► vonat Kelenföld→KöKi ► vonat KöKi→Debrecen (2 átszállás)
5/7 anonim válasza:
Fehérvárról óra 18-kor indul Köki-re személyvonat, ami nem is áll meg mindenhol. Ha a csatlakozást megnézed és van elég idő az átszállásra, akkor ezekkel a vonatokkal jobban jársz, mintha bemész a Délibe és metrózol.A jegyet meg egyben kiadják.
6/7 eddiboy válasza:
Jelenleg vágányzár miatt nem jár közvetlen Fehérvár-KöKi vonat, Kelenföldön át kell szállni. Ott 8 perc van az átszállásra, és bevárják egymást. KöKin viszont 5 perc van csak a debreceni IC-ig, és az nem vár csatlakozásra, ha késik a kelenföldi, az IC viszont időben jön, akkor lehet bukta belőle. A mai valós idejű menetrendi adatok alapján eddig mindegyik csatlakozás elérte.
7/7 A kérdező kommentje:
Délibe mentem utána metróval nyugatiba. Ahogy a Délibe beért a vonat 1 óra múlva ment a Nyugatiból. Én kényelmesen átéltem már 42-re ott voltam a West Endnél bementem pisilni és mentem a vonatra. Már bent állt. Felületem és most Püspökladány következik hamarosan. Aztán Szoboszló majd Debrecen. A metrózástól féltem, de nem lehet eltévedni, hogy hogyan kell eljutni a Nyugatiig hiszen ki van táblázva.
2017. szept. 22. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!