Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Veszprém Kistó utca 1 az...

Veszprém Kistó utca 1 az úticél, hogy jutok el oda a buszállomásról?

Figyelt kérdés
Buszjárat száma, megálló neve ahol le kell szállni. Ja és melyik oldalról szálljak fel rá. Köszönöm.

2017. szept. 17. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Autóbuszpályaudvaron általában szokott olyan lenni, higy hányas busz merre megy.... szépen összepárosítod, a számot az utcaval....

Ha.nem megy menj gyalog.... kb 2.5 km... 20 perc gyalog...

2017. szept. 17. 15:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. De gyalog se tudom hol van nem vagyok veszprémi..
2017. szept. 17. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Mai világban, ha ez gondot okoz akkor Neked úgy is mindegy....

Ezt higy hol van, ugy megmondom Neked, higy merre kell menni, hogy en sem vagyok Veszprémi.

Google maps, még mondja is, hogy mikor hol kanyarodj le.

Sőt amig feltetted ezt a kérdést az ENYKK honlapjan már meg is találhattad volna....

Valószinüleg ezérz nem ia kaptál rá választ.

2017. szept. 17. 17:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Tudod a buszmenetrendek megálló neveket írnak és semmi nem garantálja, hogy KISTÓ UTCA 1 a neve annak. Jutasi úti megállónév is van asszem például, de milyen hosszú már, és a többi megálló...és a kis utcákkal mi a helyzet?

Ez az egyik. Másik: Nem mindenkinek van okstelója, GPS-e vagy korlátlan internetje, mert az enyémet lezabálja hamar, és nem mindenki tud térképet olvasni sem. Túl unalmas lenne, ha mindenki mindenhez értene, nem kellene semmihez sem szakember, és ennek az oldalnak se lenne semmi értelme, mert minek, ha mindenki mindent tud? Nem lenne mit kérdezni, stb. Nem igaz?

2017. szept. 18. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!