Debreceni Klinikánál lehet valahol ingyenesen parkolni? Hol? Ha nem lehet akkor a kinti parkolás illetve a klinikán mennyit kell fizetni?
Azt amire te gondolsz nagy parkoló már úgy tudom fizetős lett de most azt néztem a neten hogy a nagyerdei körúton lévő parkolók ha minden igaz ingyenesek de sajna ezen nem nagyon lehet elmenni.Kismama vagyok és Debrecenben fogadok dokit.Kocsival járnék be vidékről és hát az az igazság hogy kész rablás ez a parkolás többe kerül majd mint az üzemanyag ár pláne ha a doki kicsit megvárakoztat.
Köszönöm a válaszodat.
Elsőnek: az a nagy ingyenes már vagy két éve fizetős!
A klinikán belül parkolhatsz, fél óra ingyenes, utána viszont fizetni kell. Hátul az Augusztánál tényleg van ingyenes, ahogy már mondták, de az kicsi és szinte mindig tele van. Viszont eszedbe ne jusson a füves részre parkolni egy kerékkel sem, mert sűrűn járnak a közter. felügyelők meg a lopósautó. Inkább áldozz a parkolásra, vagy valaki hozzon be, majd menjen érted. Közben a városban elintézi a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!