Nektek mi a véleményetek az idős emberekről a buszokon?
Tizenöt éve is ugyanez volt. Helyközi járat, volt, hogy meg sme állt a megállóban, annyira tele volt, mamó hőbörög a megállóban, hogy a diákok miatt nem fér a buszra. Beáll egy busz, amin még van vagy három embernyi hely, felnyomakszik rá, és hangosan méltatlankoduik, hogy ő idős, és azonnal engedjék őt leülni. 10 km-es út a két város között, a nénin kívül csak diákok a buszon. Ja, és a néni két megállót ment.
Volt másik sztorim, Mezőberényből jártam Egerbe fősulira. Hetente vagy kéthetente jártam haza, naponta két busz, kora reggel meg délután. A skacokkal már beálltunk a megállóba, hogy majd szépen berakjuk a táskát alulra, és beülünk hátra a buszban. Közben jöttem még páran mások az suliból, középiskolások, fene tudja. Jön a mammer, már úgy nagyjából áll a sor, és a botjával, nem viccelek, szétcsapkodja a sort, mert ő elöl akart állni. Elsőnek akart felszállni, elsőnek akart leülni. És megmondjam hova utazott? Füzesabonyba, ahova volt külön busz is, nem pedig a távolsági, fél Magyarországot átutazó busz.
Már dolgoztam, nem is tudom, hol voltam, szabadnap, majdnem töküres busz, olyan délelőtt tizenegy óra. Hátul ülök, majdnem a leghátsó ülésen, hátizsákom a mellettem lévő ülésen. Öregasszony odajön, és elkezd kiabálni, hogy ő oda akar ülni, vegyem el a táskám, mégis mit képezlek magamról. Volt egy csomó üres hely, kettes ülés is. Inkább átültem én máshova, az öreg meg még azon problémázott, hogy milyen bunkó vagyok én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!