Délibáb IC-vel utazott már valaki? Milyen?
Figyelt kérdés
2017. szept. 5. 15:52
1/8 anonim válasza:
Nehéz megtalálni, mert ha látod a Délibáb IC, biztos, hogy nem ott lesz, ahol látod, magyarán a délibábját látod :) Benne is van a nevében :)
2/8 anonim válasza:
Reméljük, hogy utazott már vele valaki, mert igen régóta benne van a memetrendben....
Magam is mentem vele például, valamikor 1995 tájékán, osztálykirándulásra. Akkor kissé felturbózott gyorsvonati kocsikból állt, tiszta volt és gyors. Az utazóközönség pedig meglepő módon az osztálytársaimból àllt.
3/8 anonim válasza:
Ha konkrétan a Délibábbal nem is mentem (lehet, hogy mentem, fenetudja) azon a vonalon is, máson is utaztam már IC-vel sokat.
Kívülről onnan lehet megismerni, hogy kék, vannak rajta ajtók és ablakok.
Belülről onnan, hogy ha jön a kalauz, akkor kéri a helyjegyet.
Utastájékoztató ha van is, nembiztos, hogy működik.
Klíma (légjavító berendezés) ha van is, nembiztos, hogy működik.
Wifi, ha ki is van írva, nembiztos, hogy működik.
4/8 A kérdező kommentje:
Egyest nem értem mit akart mondani.
2017. szept. 6. 07:09
5/8 anonim válasza:
Az egyes a délibábra mint jelenségre gondolt. Az IC - k között nincs sok különbség, szóval mindegy miről nevezték el.
6/8 anonim válasza:
A Debrecen/Nyíregyháza- Záhony felé közlekedő IC-k mind sima magyar IC kocsikkal közlekedő vonatok így semmi különbség nincs köztük. Csak Miskolc és Győr/Sopron felé járnak olyan IC-k amik kicsit jobbak mint az átlag ICk.
7/8 anonim válasza:
Jár Debrecen felé is IC3G, ČD kocsik is, a Hortobágy EC lengyel kocsikkal, valamint van MÁV EC kocsiból kiállított IC járat is..
8/8 anonim válasza:
#1-es vagyok. A jelenségből indultam ki, ahogyan az #5-ös is írja :) Ezt a poént nem tudtam kihagyni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!