Ha a mozdonyvezetőre rájön a, , szapora, , mit csinál?
MO nem az a hely, ahol kibírhatatlan lenne a dolog, azt még megértem, ha valahol 6-8 órán keresztül nem lehet elmenni wc-re ott valóban meg kell oldani valahogy, de nálunk erre nem igazán van példa.
1-2 órát meg minden egészséges ember kibír, részemről ha tudom hogy több órát megyek, akkor még előtte intézem a dolgokat, még ha nem is kell nagyon, akkor biztosan nem lesz gond, illetve vizet is úgy fogyasztok, hogy elhetőleg nem indulás után fél litert, hanem inkább mikor már tudom hogy 45-30 perc és lesz rá lehetőség, hogy kimenjek.
Hugyozni lehet Cappys flakonba. A hétköznapi kulát meg alapvetően órákig vissza lehet tartani komoly erőfeszítés nélkül.
Ha mozdonyvezető lennék, mindig lenne nálam nagy szemeteszsák meg WC-papír vékonyfosás esetére.
Attól meg bárhol meg tudsz szabadulni :)
"MO nem az a hely, ahol kibírhatatlan lenne a dolog, azt még megértem, ha valahol 6-8 órán keresztül nem lehet"
Záhony - Nyugati 4,5 óra
Záhony - Keszthely 9 óra
Hát aki mozdonyvezető az tudja mivel jár ez, és úgy csinálja a pihenést is, hogy kipihenten tudjon kezdeni. Ezt tervezni kell mindig előre. Én is ha tudom, hogy hajnali 3 kor kell kelnem, akkor lefekszem már este 6 óra fele, még ha nem is vagyok fáradt.
Nagydolog meg olyan dolog, hogy addig tartani kell nincs mese.
Azt senki nem várja el, hogy összecsináld magad. Ha elkerülhetetlen, akkor meg kell állni, elintézni. Leváltó úgysem lesz, a vonatot más nem fogja továbbvinni. Ez egy rendkívüli helyzet, meg kell oldani valahogy, ha kell, megállással. Igen, addig áll a vonat, van ez így. De mivel odafigyelünk az étkezésre stb., nem szokott ebből gond lenni, de ha gond lenne 30 év alatt egyszer, és nem bírnánk ki, a forgatókönyv ez, nem a szatyor meg mit írt itt még valaki. Persze, vezetés közben szemeteszsákba üríteni, aki ezt kitalálja. :D
Ha rádjön a fáradság, itt akkorsincs megállás, menni kell. Úgy kell szolgálatba menni, hogy kipihent legyél, ez alapvető előírás. Ha így teszel, nem lesz ebből probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!