Hogyan tudnám visszaszerezzni?
Figyelt kérdés
A Budapest-Nyíregyháza Ic-n hagytam a felsőmet2017. aug. 22. 11:20
1/11 anonim válasza:
Bemész az egyik állomásra és megkérdezed, hogy leadtak-e erről a járatról elhagyott felsőt. Ha igen, akkor szerencséd van és elmondják hol kapod vissza, ha nem, akkor valami lenyúlta.
2/11 A kérdező kommentje:
És interneten valahogyan nem lehet megoldani ?
2017. aug. 22. 13:47
4/11 A kérdező kommentje:
Postára gondoltam, de mind1...azert 2017ben jo lenne már h interneten mindent meglehessen oldani, nem ? :D
2017. aug. 22. 15:14
5/11 anonim válasza:
Nem, az nem a társaság hibája, hogy néhányan nem figyelnek oda. Nincs értelme fenntartani egy oldalt emiatt.
6/11 anonim válasza:
még a szállítási költséget is kiszámlázhatnák neked...:D
7/11 anonim válasza:
Minden nagyobb állomáson így Nyíregyházán is van Talált Tárgyak osztálya ott érdeklődj
8/11 anonim válasza:
Szia!
Ide lépve találsz elérhetőségeket: [link]
Hátha vissza tudod "szerrezni" :-)
Egyébként sajnos jelenleg Magyarországon nem igazán jellemző a "talált" tárgyak leadása. Tapasztalat a Nyugatiból, hogy az érkező vonatokról szinte még le sem szállnak, már másznak fel a vagontakarítók, de nem azért ám, mert túlteng bennük a munkakedv, hanem mennek "hiénázni", azaz vadásznak a talált tárgyakra.
Ami leesik, már nem is koppan, mert valaki már viszi....
Ez van, ebben is jobban teljesítünk.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
Voltam bennt Nyíregyházán és persze azt mondták hogy nincs ott. De persze ki fog leadni a talált tárgyak osztályára egy 70 eurós Nike felsőt :)
2017. aug. 24. 01:11
10/11 anonim válasza:
Már Nyíregyházán se forintot használnak?
Menő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!