A metróknál lévőre gondolok, amik olyan magasak és meredekek. Annyira félek mindig. Főleg egyedül, mert ha valakivel vagyok, akkor legalább bele tudok kapaszkodni. Mindig próbálnák megnyugtatni, hogy _nem lehet_ leesni róla, de tényleg nem? Mennyire kell ügyetlennek lenni, hogy valaki ott lezuhanjon? Volt már ilyenre példa? Ráadásul vannak olyan bunkók, akik rohannak lefelé, mit sem törődve a többi emberrel, meg azzal, hogy a metró kb. 3 percenként jön. Mi van, ha lelöknek? Tudom, hogy piti dolog, meg túlparázom, de egyedül már szinte nem is merek metrózni. :S Valami túlélési stratégia? :D
nem akarok rossz érzést kelteni benned, de le lehet esni:(
én már láttam két embert, egyszerre gurultak le
2010. máj. 24. 13:30
2/11 anonim válasza:
hmm... mondjuk kapaszkodsz? ;)
2010. máj. 24. 13:31
3/11 anonim válasza:
Átérzem totál! Az én túlélési stratégiám a következő volt: Erőt vettem magamon és "edzettem" magam azzal, hogy föl-le mászkáltam a mozgólépcsővel. Bevált.
2010. máj. 24. 13:32
4/11 anonim válasza:
Miért ne lehetne leesni?? Nem vagy odaszögezve a lépcsőre... Én is mindig félek amúgy a metró lépcsőjén, az rá a megoldás hogy SZORÍTSD A KORLÁTOT!! :D Tudod amúgy úgy megy lefelé ilyen szalagon, mint maga a lépcső. akkor aztán senki nem fog tudni lelökni!!! Én is mindig azt csinálom. Meg mindig hülyének néznek, mert tök sok idő, mire rászánom magam, hogy rálépjek a tetejénél meg kitalálom, hogy hova álljak, vagy hogy is mondjam :D de csakis az után teszem rá a lábam, miután már a korlátot megfogtam! :D
2010. máj. 24. 13:34
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi, majd kipróbálom az "edzést", hátha bejön, bár nem lesz könnyű. :D
És mibe kapaszkodjak, ha nem tudok a velem lévő emberkébe? A lépcső melletti korlát vagy gyorsabban, vagy lassabban halad, mint a mozgólépcső, de sosem egyformán. Egy rossz mozdulat, és leeshetek. :S
2010. máj. 24. 13:34
6/11 anonim válasza:
Ha belekapaszkodsz a veled lévőbe elárulom az is zúg veled akkor mégnagyobb bajod lesz ha rádesik
2010. máj. 24. 13:47
7/11 anonim válasza:
ez mekkora szánalom. utoljára 5 évesen féltem a mozgólépcsőtől!
ha a jobb oldalon állsz, akkor nem fognak elsodorni. csak van annyi egyensúlyérzéked, h nem hagyod magad lelökni.
2010. máj. 24. 13:51
8/11 anonim válasza:
A korlátos vagyok :D Hát néha fentebb vagy lentebb csúsztatod a kezed,de én közbe is fogni szoktam,és csak csúsztatom rajta,és bízom benne,hogy ha valaki épp akkor lök meg,akkor a reflexem majd megment és a kezem reflexből megszorítja a korlátot :D
A "kedves" utolsónak meg üzenem hogy nekem pl nem lenne annyi egyensúlyérzékem, hogy "megtartson"... Meg még annyit, hogy én 5 évesen még élveztem a mozgólépcsőt :P:D
2010. máj. 24. 13:55
9/11 anonim válasza:
Én többször is láttam leesni embereket::::PÉLDA::::::
-Megállították a lépcsőt lezúgott vagy 8-10 ember,akik nem kapaszkodtak
-Megbotlott eg yidős bácsi és magával rántott egy fiatalabb nőt
Simán lelehet esni és komoly sérüléseket is lehet szerezni:S:S:S:S:S A bácsinak pl felrepedt a feje meg a keze:S
2010. máj. 24. 17:05
10/11 anonim válasza:
Tényleg le lehet esni még ugy is hogy kapaszkodsz.Én igy estem le 8lépcsőnyit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!