Vasúti jegy ára?
Sziasztok!
Lehet volt már hasonló kérdés, én nem találoztam vele. Ha volt, akkor bocsi.
Online szeretnék jegyet venni. A kérdésem a következő: ami a menetrendnél fel van tüntetve ár, az a végösszeg? Beletartozik az IC pót és helyjegy, vagy azt külön kell rászámolni?
A válaszokat előre is köszönöm.
Köszönöm szépen!
Sosem vettem még igénybe az online jegyvásárlást, pedig aránylag sokszor utazom vonattal. Mióta kiderült, hogy el kell utaznom, nem voltam vonattal semerre, ráadásul a településünkön nincs is jelen a vasút, ezért kérdeztem meg itt.
Gondoltam előre megveszem a jegyet most, mivel semmiképp sem szeretném megkockáztatni, hogy esetleg a sor miatt nem érem el a vonatot. Plusz abban is reménykedem, ha egy héttel hamarabb veszem meg a jegyet, helyjegyet, akkor lesz helyem biztosan. Nem szeretnék 200km-t végigállni. Hallottam a 3%-os kedvezményről is, ezért is választottam ezt a módszert. Nem sok,de ennek is örülni kell, hogy egyáltalán van:).
Köszönöm szépen a válaszokat, ment a zöld! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!