Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Egyetemista leszek Budapesten?

Egyetemista leszek Budapesten?

Figyelt kérdés

Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek a berletet mikortol erdemes lenne venni? fordulohonap napjatol? Videken elek igy nem nagyon tudom, hogy ott hogy van itt nalunk 5-ig ervenyes:) Illetve ha van valami praktikatok szivesen meghallgatom :) Legyszi segitsetek mire figyeljek majd oda, esetleg penzugyileg is ha jobban jarnek valamivel!

Koszonom a kedves valaszaitokat!:)

2017. júl. 28. 11:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
Valójában az egy elég súlyos félreértelmezés, hogy ez 30 napos bérlet lenne. Abszolút nem az, ez szabad kezdőnapos havibérlet, ami mindig 1 hónapig érvényes, ami nem mindig 30 nap.
2017. júl. 28. 12:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, bármilyen kezdőnappal vehetsz bérletet. A magam részéről éves bérlettel járok, mert az a legolcsóbb fajlagosan, de ha mondjuk előre tudod, hogy nyáron Pestnek a közelébe sem jössz, akkor mindjárt vonzóbb lesz a szemeszterbérlet vagy a negyedéves.
2017. júl. 28. 13:09
 13/18 A kérdező kommentje:
Mashogy van mert itt videken megveszem mondjuk 2-an es az a kovetkezo honap 5-ig ervenyes (ha unnep van meg utana 2 napig is) de akkor ha itt megveszem mondjuk azeptember 4-en akkor oktober 4-ig kene lenni.
2017. júl. 28. 13:10
 14/18 A kérdező kommentje:
Koszonom:) hat kolis leszek szerintem de ez a negyedeves megtetszett a 100 nap miatt mar 16 ezret sokallom.
2017. júl. 28. 13:11
 15/18 A kérdező kommentje:
Remelem ez a papir alapu marad mert online berletvasarlast nem szeretem.
2017. júl. 28. 13:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Idén még marad a papír, de most már nagyon érik az elektronikus jegyrendszer bevezetése. 2 éven belül már elvileg meglesz az átállás. (Ez nem azt jelenti, hogy a most bemutatott telefonon bemutatandó bérletekre fognak átállni, annál nagyobb fejlődés várható.)
2017. júl. 28. 13:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Nyíregyházi vagy, kérdező? :D Ott volt ez a hónap 5-e divat (persze lehet, hogy máshol is).

Ha igen, csak szólnék, hogy már az én középiskolás koromban is (ami úgy 5 éve véget ért) lehetett 30 napra szóló bérletet váltani.

Mindenesetre ha kérdésed van pesti tömegközlekedéssel kapcsolatban, írj nyugodtan, akár privátban is :)

2017. júl. 28. 22:38
 18/18 anonim ***** válasza:

"Idén még marad a papír, de most már nagyon érik az elektronikus jegyrendszer bevezetése. 2 éven belül már elvileg meglesz az átállás"

Ezt legalább 10 éve halljuk :D

2017. júl. 29. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!