Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Van egy jó kis állásom műszaki...

Van egy jó kis állásom műszakibolt fizu 130e-140e kb öt percre lakom a melóhelytől haza járok kajálni a bolt 9kor nyit 18-kor zár?

Figyelt kérdés
De fel vettek hévvezetőnek reggel 4kor kelés tanulás hatósági vizsga kereset ugyanannyi de vannak juttatások viszont sokkal keményebb mint a mostani helyem ti mit tennétek?
2017. júl. 27. 15:15
1 2
 1/12 szántóvető ***** válasza:
maradnék a seggemen.
2017. júl. 27. 15:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Írd fel mindkettő előnyét hátrányát későbbi lehetőségeit stb ... Aztán mérlegelj .
2017. júl. 27. 15:28
 3/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat a bolt előnye hogy közel van ha lassan sétálok akkor 5perc reggel alhatok 9re kell le menni délben haza jövök kajálni a fizut mindíg kézbe kapom egy jobb hónapban 140e is össze jön plussz ha ki kell mennem címekre beállítani stb.. az is egy-két ezer egy cím,mindíg van időm a gyerekeimre ünnep nap itthon vagyok.Hátrány nincs fizetve a szabi,táppénz,ünnepnap.

Bkv állami cég fizu 220e bruttó kafetéria ingenes utazás stb..szabi,táppénz fizetve ellenben 4hónap tanfolyam reggel 4kor kelés cinkota aztán kőkemény hatósági vizsga,3hónap gyakorlat hatósági vizsga,aztán házi vizsga,összevissza beosztás pl: 3:30kor kezdés meg ilyenek nincs ünnepnap a családdal,plusz ha nem vizsgázok le kirugnak és ki kell fizetni a tandíjat.És így buktam a bolti melót meg a bkv-t.Ja a bolt egyéni vállalkozóé.Tehát nem multi.

2017. júl. 27. 15:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha ugyan annyi a pénz és ezt szereted csinálni akkor maradj itt. Minek elmenni?
2017. júl. 27. 15:45
 5/12 anonim ***** válasza:
És mivan ha nem sikerül a vizsga? Vagy valamin megbuksz? Vagy aztán azt mondják inkább nem. Lehet utána már a régi helyedre sem tudsz visszamenni és keresned kell egy nagyon szar melót. Azt mondom maradj. Reggelente kipihentem mehetsz. Van időd mindenre. Kényelmesen ebédelhetsz és stb. Ha nagyon munkát akarsz vállalni akkor miért nem mész mondjuk ki németországba vagy ausztriába mosogatni? keresel 400 ezret csak a mosogatással és a szállást is állják. Szar melókat ne vállalj amiért nem fizetnek jól és kényelmetlen is.
2017. júl. 27. 15:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is sokat gondolkoztam ilyen munkavállaláson itthon hol mi, de hát szart se fizetnek. Abból a pénzből nem lehet megélni nyugodtan. Én nem akartam azt, hogy folyamatosan a boltba a legolcsóbb legszarabb dolgokat kelljen vásárolni és napról napra éljünk. Angliába kimentem egy hotel éttermébe dolgozni ugyanúgy mosogatással kezdtem, most már főzők is. Havi 1,5 millió. Szállodába lakhatok. Tök egyszerű nem? :)
2017. júl. 27. 15:49
 7/12 anonim ***** válasza:

Kézbe adja a pénzt, nincs fizetve a szabi, az ünnepnap, a táppént.

Akkor neked ő nem munkaadód, csak feketén fizet. Törvény kötelezi a fizetett szabadságra, és az ünnepnapok kifizetésére.

MEgnézted egyáltalán az ügyfélkapun, hogy fizetik-e a TB-járulékodat?

FElejtős tipikus kapzsi, dolgozóit kizsákmányoló kisvállalkozó.

2017. júl. 27. 15:57
 8/12 A kérdező kommentje:
7/7-es igen ügyfélkapun rendszeresen figyelem eddig a 4év alatt rendesen volt fizetve minden a minimálbért kapom hivatalosan az után van fizetve járulék ezt mindíg le tudtam ellenőrizni űgyfélkapun a minimálbéren felül kapom a többit zsebből.
2017. júl. 27. 16:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor is egy csaló. Mert a bért a szabadságod alatt is ki kell fizetnie a cégnek, különben már kibukott volna egy ellenőrzéskor. Azt a bért ő szépen elteszi zsebbe.

Ha így nézzük, a fizetésed nem 130-140 ezer Ft.

Legyen 140: napi 6770 Ft-t keresel, 21 munkanappal számolva. Ha nem most kezdtél dolgozni, és már van vagy 25 nap szabid, + az évi 9 fizetett ünnepnap (jan.1, márc.15, Nagypéntek, Húsvét és Pünkösd hétfő, aug.20, okt.23, dec.25-26), amiből átlagosan 7 esik hétköznapra, akkor 32*6770=216640 Forinttal csap be téged. Az havi 18000 Ft. Szóval csak 122 000 Ft-t keresel, és a főnököd egy munkaügyi pert érdemlő gazember. Legközelebb szabi után kérdezd meg hogy utalja a szabadságos fizut, vagy feljelented...

2017. júl. 27. 16:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Először is nézd meg, hogy ki vett fel, mert a HÉV lassan egy éve nem a BKV-hoz tartozik.
2017. júl. 27. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!