Hogyan lehet eljutni Budapesten a Huszti utca 42-höz?
Figyelt kérdés
Először is vonattal, melyik pályaudvarba kell menni? Aztán, metro, troli vagy villamos??
Érdekel a lehető legolcsóbb, a legrövidebb megoldás! Legolcsóbbat arra értem, hogy nem kell sokra felszállni, vhol elég 15perc séta is.
2010. máj. 22. 16:37
1/6 anonim válasza:
Azt Neked kell tudnod hogy melyik pályaudvarra megy a vonatod. Hol laksz? Melyik városba?
2/6 anonim válasza:
Melyik pályaudvarrról? azért azt megírhattad volna, leírom neked mindet
Keletiből 2-es metróval Batthyány térig onnan Szentendrei hévvel Kaszásdűlőig onnan gyalog 10 perc se.
Déliből 2-es metróval Batthyány térig onnan hévvel.
Nyugatiból 4-6-os villamossal Margit híd budai hídfőig onnan hévvel. Kelenföldi pu.-ról 19-es villamossal Batthyány térre onnan hévvel, Kökiről 3-as metróval Deák térig onnan 2-es metróval Batthyány térre onnan hévvel. üdv.
3/6 A kérdező kommentje:
épp az hogy abba a pályaudvarra megyek, ahonnan közelebb van. Nem vagyok pesten jártas. Mindegyikbe megy vonatom, de sűrűbbet a Nyugatiba.
2010. máj. 22. 16:52
4/6 A kérdező kommentje:
2.nak köszönöm!
2010. máj. 22. 16:55
5/6 anonim válasza:
Az hogy melyik pályaudvarra érkezel nem te hanem a MÁV dönti el.
6/6 A kérdező kommentje:
nagyon okos, én döntöm el, hogy melyik vonatra szállok. Nem a MÁV. És arra szállok, ahova menni akarok.
2010. máj. 24. 02:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!