Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy mernek csalni a buszsofőrök?

Hogy mernek csalni a buszsofőrök?

Figyelt kérdés

Nem egyszer előfordult már, hogy kb. fél áron lehet fölszállni a távolsági buszra, persze jegyet nem adnak. De olyan is volt már, hogy kislánytól 465 Ft helyett 400-at akart elkérni, de a lány nem hagyta magát átverni 65 Ft-ért.

Ilyenkor mi van, ha ellenőr jön? Vagy biztosra tudják, hogy nem fog jönni? Én persze örülök, ha olcsóbban utazhatok.

2017. júl. 23. 13:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

igen, biztosan tudják. Amikor fősuliba jártam Bpre távolságival, akkor ne tudd meg, milyen telefonálgatások mentek útközben, h hol vannak éppen az ellenőrök.

a Vértes Volánon szintén ez van.

kevés a sofőr, a vezetést meg nem is érdekli a probléma. számtalanszor vették fel, hogy hogy csalnak, mégsem történt semmi.

annyit tehetsz, h próbálsz autóval, biciklivel járni, Mo-on a közl. vállalatok tényleg a legaljához tartoznak.

a buszsofőrnél igénytelenebb, butább emberrel még nem találkoztam semmilyen szolgáltatásnál.

2017. júl. 28. 07:10
 12/14 anonim ***** válasza:
látom, van, aki nem érti, miért nem akart a kislány 400at fizetni. általában ha zsebbe fizetsz a sofőrnek, akkor kb. a jegyár 50%át szokták elkérni. ennyiért úgymond megéri az utasnak kockáztatni, ha esetleg mégis ellenőr jön. majdnem a teljes jegyárat elkérni zsebbe hihetetlen pofátlanság.
2017. júl. 28. 07:17
 13/14 A kérdező kommentje:

Én pesti járatokon ilyet nem tapasztaltam, csak 1-2-szer.

Igen, nagyon nagy pofátlanság, azt hitte, majd ez a kislány úgyse szól semmit érte. Hát rosszul hitte.

2017. júl. 28. 10:10
 14/14 anonim ***** válasza:
A Volánbusznál egy ideje nem nagyon csalnak, mert nagyon szigorú ellenőrzések vannak. Pl. ezért vezeték be, hogy elővárosi buszon a budapesti induló pályaudvarokon csak előre váltott jeggyel szabad felszállni. Vértes Volánnál a mai napig megy.
2018. jún. 2. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!