Hogy mernek csalni a buszsofőrök?
Nem egyszer előfordult már, hogy kb. fél áron lehet fölszállni a távolsági buszra, persze jegyet nem adnak. De olyan is volt már, hogy kislánytól 465 Ft helyett 400-at akart elkérni, de a lány nem hagyta magát átverni 65 Ft-ért.
Ilyenkor mi van, ha ellenőr jön? Vagy biztosra tudják, hogy nem fog jönni? Én persze örülök, ha olcsóbban utazhatok.
igen, biztosan tudják. Amikor fősuliba jártam Bpre távolságival, akkor ne tudd meg, milyen telefonálgatások mentek útközben, h hol vannak éppen az ellenőrök.
a Vértes Volánon szintén ez van.
kevés a sofőr, a vezetést meg nem is érdekli a probléma. számtalanszor vették fel, hogy hogy csalnak, mégsem történt semmi.
annyit tehetsz, h próbálsz autóval, biciklivel járni, Mo-on a közl. vállalatok tényleg a legaljához tartoznak.
a buszsofőrnél igénytelenebb, butább emberrel még nem találkoztam semmilyen szolgáltatásnál.
Én pesti járatokon ilyet nem tapasztaltam, csak 1-2-szer.
Igen, nagyon nagy pofátlanság, azt hitte, majd ez a kislány úgyse szól semmit érte. Hát rosszul hitte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!