Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a velemenyetek arrol h a...

Mi a velemenyetek arrol h a mozgolepcso jobb oldalan kell allni?

Figyelt kérdés
Sokaktol hallottam h mergelodnek h miert kell nekik alkalmazkodni a futo emberekhez miert nem allhatnak egymasmellett hiszen 90 szazalekban ugysem lesz eloreb aki fut. Viszont a masik felerol nezve is ertheto ha pl kesesben van az illeto es neha pont elkapja a szerelvenyt. Illetve a mozgolepcso mehanikai mukodesenek nem tesz rosszat h egy oldalt van terhelve? Persze vannak mozgolepcsok amiken cserelgetik a fel es lesavot de sokhelyen minfig ugyan ugy mennek.

2017. júl. 23. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Miért kellene?

Ha szépen megkér, odébb állok.

Félrelökni nem tud. :-)

2017. júl. 23. 11:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs nagy tömeg, akkor szerintem ennyi szívességet mindenki meg tud tenni, nem hiszem, hogy bárkinek is letörik a körme, ha jobbra áll. Viszont a csúcsforgalomban hülyeségnek tartom, hogy a lépcső fele üres, szerintem olyankor célravezetőbb mind a két oldalon állni.
2017. júl. 23. 13:11
 3/7 anonim ***** válasza:

#2 jól mondja.

Kis forgalom esetén jó.

Nagy forgalom esetén rossz.

Két példa.

1. éjjel fél 11 körül siettem a vonatomhoz, alig vannak már ilyenkor a metrón és a mozgólépcsőre beálltak négyen 2-2-en egymás mellé.

Amikor megkértem őket, hogy legyenek már szívesek átengedni, akkor én voltam a köcsög.

2. a reggeli csúcsban kétszer annyit kell sorbaállni, mert a sok idióta csak a jobb oldalra áll. Persze egy-két idióta meg balra áll, hogy nehogy vissza tudjam nyerni szaladással a plusz sorbaállással vesztett időt.

Komolyan kéne egy ilyen kijelző a sok hülye birkának, hogy mikor állhatnak csak jobbra vagy két sorba.

2017. júl. 23. 19:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen atgondolva szerintem is az utolsok velemenye a logikus. :D barcsak joval szelesebbek lennenek akkor nem lenne problema
2017. júl. 23. 21:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Nagy marhaságnak tartom az egészet. Fele annyi az áteresztő képessége a mozgólépcsőnek, ha csak a jobb oldalon állnak az emberek. És ez nagyon rossz.

A mindenhonnan elkéső, nagyon siető embereknek pedig nem azon a 8,5 másodpercen fog múlni az életük, amit azzal nyernek, hogy felszaladnak a mozgólépcsőn. Vagy ha nagyon siet, menjen a rendes lépcsőn (már ha van persze).

2017. júl. 23. 21:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Én azt rühellem amikor nagy lihegve elfut a csaj mellettem lefele a metróba aztán leérek én is és még mindig ott áll... Sok értelme volt.
2017. júl. 25. 08:37
 7/7 anonim válasza:
Én nagy forgalomban még nem metróztam, de kisebb forgalomnál, amikor a hév Szentendréig csak 20 percenként jár, nekem meg szaladnom kell, hogy elérjem, akkor nagyon zavar, hogy már ötször megkértem az előttem lévőt, hogy engedjen át, és még mindig ott áll baloldalt, amikor ki is van írva, hogy kérem, álljanak jobbra. Bocs a negatív véleményért.
2018. febr. 14. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!