Mi a velemenyetek arrol h a mozgolepcso jobb oldalan kell allni?
Miért kellene?
Ha szépen megkér, odébb állok.
Félrelökni nem tud. :-)
#2 jól mondja.
Kis forgalom esetén jó.
Nagy forgalom esetén rossz.
Két példa.
1. éjjel fél 11 körül siettem a vonatomhoz, alig vannak már ilyenkor a metrón és a mozgólépcsőre beálltak négyen 2-2-en egymás mellé.
Amikor megkértem őket, hogy legyenek már szívesek átengedni, akkor én voltam a köcsög.
2. a reggeli csúcsban kétszer annyit kell sorbaállni, mert a sok idióta csak a jobb oldalra áll. Persze egy-két idióta meg balra áll, hogy nehogy vissza tudjam nyerni szaladással a plusz sorbaállással vesztett időt.
Komolyan kéne egy ilyen kijelző a sok hülye birkának, hogy mikor állhatnak csak jobbra vagy két sorba.
Nagy marhaságnak tartom az egészet. Fele annyi az áteresztő képessége a mozgólépcsőnek, ha csak a jobb oldalon állnak az emberek. És ez nagyon rossz.
A mindenhonnan elkéső, nagyon siető embereknek pedig nem azon a 8,5 másodpercen fog múlni az életük, amit azzal nyernek, hogy felszaladnak a mozgólépcsőn. Vagy ha nagyon siet, menjen a rendes lépcsőn (már ha van persze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!