Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Volán (távolsági) busznál...

A Volán (távolsági) busznál van 50 %os kedvezmény, amennyiben közalkalmazott vagyok/leszek?

Figyelt kérdés
(Debrecenből mennék kifele, azt szerintem nem támogatja munkáltató, csak fordítva ha valaki Debrecenbe jön dolgozni, kb 31 km)

2017. júl. 16. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Van, ha megkapod azt az A4-es lepecsételt papírt, amin az üres rubrikák vannak, és 1 évig érvényes.

Arra pecsételnek, sőt szerintem itt is érvényes, hogy 2 pecsét 90%-os kedvezménynek felel meg.

Nekünk éveken át volt, pedig sose volt senki közalkalmazott, de 500 ft-ért vettük meg a papírt, amit egy ismerős ismerőse lepecsételt a hivatalban.

Amíg nem volt kocsink, ezzel jártunk távolabbi helyekre, belföldi nyaralásokra is. Így több ezret megspóroltunk, évi 500 ft.ért.

2017. júl. 16. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:
40%
#1: Itt nincs olyan, hogy 2 rubrika 90% kedvezményt ad, az csak a nyugdíjasnál van. Vettél 500 Ft-ért egy A4-es papírt? Mert amúgy a MÁV oldaláról letölthető és kinyomtatható, a pécsét a lényeg rajta.
2017. júl. 17. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:
88%

Akkor nincs a 90%, nem is írtam biztosra.

Mondhatjuk úgy, hogy a pecsétet vettem annyiért, lényegtelen, hiszen én egy papírt kaptam meg, ami már le volt pecsételve.

A lényeg az, hogy ezreket spóroltam vele. Illetve hárman, mert nem csak én vettem.

De a pasi, akinek a felesége az említett helyen dolgozik, nagyüzemben árulta ezeket a papírokat.

2017. júl. 17. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:
61%
Szép dolog az okirathamisítás...
2017. júl. 17. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!