A Volán (távolsági) busznál van 50 %os kedvezmény, amennyiben közalkalmazott vagyok/leszek?
Van, ha megkapod azt az A4-es lepecsételt papírt, amin az üres rubrikák vannak, és 1 évig érvényes.
Arra pecsételnek, sőt szerintem itt is érvényes, hogy 2 pecsét 90%-os kedvezménynek felel meg.
Nekünk éveken át volt, pedig sose volt senki közalkalmazott, de 500 ft-ért vettük meg a papírt, amit egy ismerős ismerőse lepecsételt a hivatalban.
Amíg nem volt kocsink, ezzel jártunk távolabbi helyekre, belföldi nyaralásokra is. Így több ezret megspóroltunk, évi 500 ft.ért.
Akkor nincs a 90%, nem is írtam biztosra.
Mondhatjuk úgy, hogy a pecsétet vettem annyiért, lényegtelen, hiszen én egy papírt kaptam meg, ami már le volt pecsételve.
A lényeg az, hogy ezreket spóroltam vele. Illetve hárman, mert nem csak én vettem.
De a pasi, akinek a felesége az említett helyen dolgozik, nagyüzemben árulta ezeket a papírokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!