A Budapest - Tatabánya - Győr vonalon mikor közlekednek gyorsvonatként Talent motorvonatok?
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 21:36
1/4 anonim válasza:
Jó kérdés látod, bár ezeket a vonatokat nem távolsági utazásra tervezték. Nagyon szeretem ezeket, tiszták, kényelmesek, korszerűek csak egy baj van, nincs dohányzó szakasz.
2/4 A kérdező kommentje:
Én inkább azt nem szeretem, mikor van a vonaton dohányzó kocsi... múltkor beültem egy nemdohányzóba, de még ott is büdös volt a levegő. Egyébként én egyetemistaként a Keleti-Tatabánya szakaszon ingázom majdnem napi szinten, pont ma a 12.38-as volt ilyen Talent vonat, csak nem tudom, mikor melyik az, mert akkor inkább azokkal közlekednék mindig :) Azt nem tudom, hogy Győr felől jönnek-e ilyenek, mert úgy még nem találkoztam velük.
2010. máj. 21. 19:00
3/4 anonim válasza:
Ha nem Talent, akkor Flirt megy a személyvonatokban. Az is majdnem ugyanolyan, mint a Talent.
4/4 anonim válasza:
Gyorsvonatként inkább Halberstadtiak (német kocsik) mennek.
Talent csak akkor mehet, ha a vonat nem megy Celldömölk felé, mert arra nincs drót. Azaz a 8:38-as, a 12:38-as és a 15:38-as, Tatabányáról meg a 6:36, 10:24, 14:24, 15:24 kor induló vonat lehetne Talent, de mivel a menetrend nem jelöli, hogy csak másodosztályú kocsi van bennük, ezért nem garantált egyik esetben sem, hogy az menne, sőt nem is szabadna annak mennie. (persze, ettől még mehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!