Ha Sopronban leszállok a vonatról, akkor milyen távolságra van a VOLT fesztivál?
Figyelt kérdés
Mármint onnan mennyi idő gyalog eljutni a vasútállomástól, ahol leszállok a vonatról, a fesztivál területéig? :) Köszi a választ előre is!2017. jún. 22. 21:54
1/5 meszike91 válasza:
Van közvetlen busz a fesztiválig.
Google szerint fél óra a táv gyalog, szerintem meg van az 20 perc alatt is.
3/5 anonim válasza:
Ahogy az előttem válaszoló is linkelte, kb. 2,2km-t kell gyalogolni.
A fél óra szerintem reális nagyjából, ha 20perc alatt oda akarsz érni akkor azért ki kell lépni rendesen, főleg hogy a Harkai úton van egy húzósabb emelkedő is.
4/5 A kérdező kommentje:
Ha telón beírom a google térképbe a pontos címet, akkor pontosan a volt-ig visz?
2017. jún. 23. 17:58
5/5 anonim válasza:
Természetesen, beírod hogy Lővér kemping és ennyi elég is.
Nem nagyon lehet eltévedni, már az odavezető úton is rengetegen lesznek, ha mégis elbizonytalanodnál megkérdezel valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!