Volán buszon lehet cicát szállítani? Természetesen hordozóban. Itt is poggyásznak számít, mint a BKV-n?
Figyelt kérdés
Illetve letehetem magam elé a földre/lehet az ölemben? Budapest-Esztergom távolság. :)2017. jún. 15. 00:02
1/7 anonim válasza:
A Budapest - Salgótarján járatra a sofőr felengedte a cicust kosárban, az is távolsági volánbusz volt. Ha esetleg kötekedne a sofőr,tolj oda neki egy 500ast.
2/7 anonim válasza:
Lehet igen, a hivatalos utazási feltételek szerint élőállat szállítható kézipoggyászban, ha a kézipoggyász méretét nem haladja meg (ugyanúgy, ahogy egy ródli, egy pár síléc, egy köteg facsemete stb.), az viszont fontos, hogy utazókosárban legyen, nem ölben meg pórázon. És mindenféleképpen gondoskodnod kell róla, hogy NE pattanjon meg, mert akkor hajkurászhatja a fél utazóközönség a macsekot :D és ha felszáll esetleg egy ellenőr, az nagyon nem fogja díjazni, hogy Cirmi uraságnak mehetnékje volt :D
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Természetesen a hordozót szeretném az ölembe/földre tenni, nem a cicát. Igazából az érdekelt, hogy nem-e kell bepakolni a poggyász részre. :D
Amúgy a hordozója szökésbiztos a kis hercegnőnek, szóval nem fog elszabadulni. :)
2017. jún. 15. 00:47
5/7 anonim válasza:
Neeeem, semmiképp nem kell a raktérben elhelyezni a kis aranyost :) Nálad lehet végig, beszélhetsz hozzá, tegyél neki egy kis kaját is a hordozóba, csak ügyelj arra, hogy ne lógjon meg :) és persze olyasmivel érdemes kibélelni, amiért nem kár, mert előfordulhat, hogy menet közben jön rá a szarhatnék :DDD
6/7 anonim válasza:
Azért kérdezd meg kérlek a melletted ülőt, hogy nem zavarja-e. Múltkor leült mellém egy ilyen nő, odarakta a ketrecet is. A probléma az hogy nem vettem észre, zenét hallgattam, de igen durva allergiás reakcióm jött ki rá, allregiás vagyok rá :)
7/7 anonim válasza:
Öreganyja térde kalácsát annak amelyik lepontozott:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!