Szerintetek az alábbi helyzetben mi a helyes viselkedés?
Teljesen ledöbbentettem ma: a metron álldogáltam - szabad hely annyi, mint a holdon -, erre beáll velem szemben egy pszichopata kinézetű vénasszony (60 körüli) és nekem nyomja a táskáját. Odaszólok, hogy hátrébb állna-e 10 cm-rel, mivel én az ajtónak álltam háttal, már nem volt hová mennem. Rám sem nézett, majd fél perc után közli, hogy ő leszáll, én meg a telefonom nyomkodom - nem értettem az összefüggést, de mondom oké, én már itt álltam, erre elkezdi ontani a lelki szarjait, meg ilyeneket, hogy azt kívánja nekem, amit én neki. Mondtam, hogy az jó, mert én semmit nem kívánok neki, mivel nem érdekel. Ezek után leszállt, majd hátulról ráb.szott a karomra azzal a kísérőszöveggel, hogy "görény" és elfutott.
Időpontra mentem, nem szálltam le, de azóta is ezen dühöngök, hogy mit képzel az ilyen magáról és rá kellett volna vernem egyet.
Semmi, fapofával kell bámulni.
Ha beleáll az arcodba és van hely, akkor menj át a kocsi másik végébe.
Az ütés nem jó megoldás, bajod lehet belőle. Kivéve persze, ha ő is megtámadott, akkor kiütheted.
Erről az jutott az eszembe:
"nagy az Isten állatkertje", csak épp nem kötelező mindenkinek jegyet váltani rá.
Rád szerettek volna erőltetni egy jegyváltást.
Valószínű, az illetőnek mentális zavarai lehetnek.
Mondjuk ez jogos.
Faszér' állsz az ajtóban, ha "annyi hely van, mint holdon".
EnemyOfThePeople és #5 szövegértési gondokkal küzd.. a vénasszony nem szólt, nem kért, hanem elkezdett tolni úgy, hogy épp haladt a metro, nem pedig a megállóban állt, gondolom nem az alagútban akart kiszállni. Ennek ellenére én MEGKÉRTEM, hogy álljon hátrébb.
Azért az ajtóban álltam, mert senki nem áll ott és a többi ajtóban sem - btw miért jobb, ha az ülők feje felett állok és az arcukba lóg a táskám? Azért is kötöttek már belém a tegnapihoz hasonló eke köcsögök, mert leültem.
Magyarázzátok már meg, hogy neki volt igaza.
Egyébként meg egy 47 kg-os lány vagyok, tök oké, hogy elkezdi verni a karom gondolom. Ha összefutnátok vele, jó barátkozást kívánok.. hasonló a hasonlónak örül ;)
Azért baj, hogy az ajtóban álltál, mert a következő megállóban még nem akartál leszállni, és ezzel akadályozod mások le- és felszállását. Igen, a leszállni készülődőkét is két allomás között.
Nincsenek szövegértési nehézségeim, csak sarkítottam. Szerintem is tahó volt a nő, ahogy csinálta, ugyanakkor te sem vetted észre magadat, nem esett le, hogy miért baj, ha az ajtóban állsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!