Tudok a kalauznál bankkártyával fizetni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 8. 08:52
2/8 anonim válasza:
Magyar szolgáltatóknál nem. De nem írtad, melyik cégről lenne szó.
3/8 A kérdező kommentje:
Időközben beszéltem a MÁV illetékesével. Próbaüzem van, vannak jegyvizsgálók, akiknél már lehet kártyával fizetni.
2017. máj. 8. 09:28
4/8 anonim válasza:
Ha van térerő és a technika is megfelelően működik, akkor igen.
5/8 anonim válasza:
Ahol már JÉ projektesgépek vannak ott többé kevésbé lehet fizetni kártyával de elég kezdetleges még a dolog valóban.
6/8 anonim válasza:
Attól függ merre utazol.
A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon pl. lehet kártyával fizetni. Sokszor időigényesebb ha nincs térerő, de emiatt nem büntethet meg, tehát legrosszabb esetben nem kell fizetned :D
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem pont nem ezt mondta az ügyfélszolgálatos. Mondtam a vonalat és azt mondta, hogy véletlenszerűen vannak próbán a jegyvizsgálóknál.
2017. máj. 8. 19:03
8/8 anonim válasza:
Van akinėl már van terminál. Nálam még nincs. (Nyugatis vagyok, delis kollegaknál már van) keletiben nincs kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!