Elisabeth05 kérdése:
Hogy jutok el a déli pályaudvarról a ménesi útig?
Figyelt kérdés
2017. máj. 4. 16:43
1/4 anonim válasza:
A Ménesi út elég hosszú. A Bartók Béla úttól indul a Körtértől nem messze a Gárdonyi tér felé és az Alsóhegy utcáig tart és majdnem végig egy vagy két utcányira a Villányi úttal párhuzamosan megy. A Déli pályaudvarnál a 17-es (Savoya park felé) vagy 61-es (Móricz Zsigmond körtér felé) villamosokra szállj fel. Ezek a Villányi úton mennek végig. Attól fügően, hogy a Ménesi út melyik részére tartasz, az Alsóhegy utca - Pető intézet (Villányi út) - Szüret u. - Tas Vezér u. - Mórucz Zsigmond körtér megállók valamelyikénél szállj le és az adott keresztutcán sétálj fel a Ménesi útig. Ha a Ménesi út közepére igyekszel, a Szüret utcánál, a Kertészeti Egyetem arborétuma előtt fel lehet szállni a 27-es buszra, amelyiknek következő megállója a Ménesi út. Az utca eleje / vége messze van innen, de vízszintes, illetve a Bartók Béla út felé tartó vége lejt.
2/4 anonim válasza:
A Google-val megnézni nem lett volna egyszerűbb?
3/4 anonim válasza:
Nem is értem, hogy 2017-ben az emberek hogy nem tudnak ilyesmikre rákeresni.
4/4 anonim válasza:
Én meg azt nem értem, hogy egy kérdések feltevésére szolgáló oldalon minek kell ugatni, gázszerelő barátom!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!