Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Le fog kopni a diákigazolványs...

Le fog kopni a diákigazolványszámom a BKK-bérletemről, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Életemben először vettem egy három hónapra szóló bérletet (kényelem + 10 nappal többet ad), de nagy a csalódás, már most, hat héttel a vásárlás után alig látszik valami a diákom számából. Ezt hogy mentem ki, ha megbüntetnek, mit csináljak? Félő, hogy még a lejárat napja is elkopik teljesen június végére.

Hagyományos diákigazolványtartóban tároltam, mint sokan mások. Az ugye nem járja, hogy bármit is fizessek ezért, hiszen nem én tehetek a kopásról.

2017. máj. 4. 08:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Vidd be valamelyik ügyfélközpontba, ingyen cserélik.

"Jegy- és bérletkiadó automata által hibásan nyomtatott, továbbá a megfakult szelvények esetében az azonos típusú és érvényességi idejű cikkre történő csere kezelési díj felszámítása nélkül történik"

[link]

2017. máj. 4. 08:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ingyen kicserélik. Amúgy ha tudsz félretenni, az éves bérlet még jobb opció anyagilag (hacsak nem mész el sokszor hetekre utazni), és az 12 db havi szelvényből áll. Nem kopik tehát olyan durván.
2017. máj. 4. 09:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!