Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szegeden hogy jutok el legegys...

Szegeden hogy jutok el legegyszerűbben a Tescohoz? (tömegközl. )?

Figyelt kérdés

mondjuk a Mars tértől,Dugonics tértől stb...Vagy valamelyik központi helytől...

előre is köszi a választ:)

-egy nem szegedi-

2010. máj. 15. 11:38
 1/5 A kérdező kommentje:
légyszi részletesen írjátok.Szóval h.melyik járat(troli,villamos,busz)melyik megállóhelyig kell menni:O
2010. máj. 15. 11:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Dugonics téren van Tesco... Ha a nagy tescohoz akarsz menni, akkor dugonics térről 8as a 'rókusi 2es sz. ált. isk' megállóig vagy 83assal ugyaneddig, esetlen 83assal a rókusi víztorony megállóig, mars térről 2essel rókusi víztorony vagy rókusi 2es sz. ái; Mars térről 5,9 trolival rózsa utcáig ott leszállsz és ugyanabba az irányba 8assal a rókusi 2. sz. ái...

remélem segítettem..

2010. máj. 15. 11:43
 3/5 A kérdező kommentje:

sokat!!köszönöm szépen!!

amúgy igen,a nagy Tescohoz kell eljutnom:)

még1x köszi;)

2010. máj. 15. 11:45
 4/5 anonim válasza:
100%
Az első válaszolónak igaza van! Én úgy szoktam menni, hogy Mars téren felszállok az 5ös vagy a 9es trolira. Aztán vagy a Gém utcánál, vagy a Rózsa utcánál vagy a Diófa Vendéglőnél át tudsz szállni a 8asra. (Én a Diófánál szoktam leszállni de a 3 megálló közül mindegy melyiknél szállsz át.)
2010. máj. 15. 11:46
 5/5 A kérdező kommentje:
neked is köszi:D
2010. máj. 15. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!