Kelenföldről a repülőtérre (Elvira képpel)?
Nem igazán tudok kiigazodni az Elvira táblázatán.
Egy átszállást ír, és a Zugló sorban ír másik vonatot. Viszont a 9009 személyvonat (Celldömölk - Budapest-Déli) Kelenföld után a Délibe megy.
Szóval Kelenföldön át kell szállnom, hogy Zuglóig eljussak. És ott megint átszállni, hogy Ferihegyre?
Köszönöm szépen!
Azt mondja a menetrend, hogy Kelenföldön szálj le az Ajkáról érkező vonatról, innen helyi közlekedéssel -- azaz BKK járattal -- menj át Zugló vasútállomásra. Itt tudsz felszállni a Ferihegy felé induló vonatra.
Kelenföld -> Zugló vasútállomás: M4 metróval a Keleti pályaudvarig majd onnan bármelyik Zugló felé menő busszal tudsz menni (van vagy 10 járat azon a szakaszon).
Ha a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre mész, figyelj arra, hogy Ferihegy vasúti megállóhely a használaton kívül levő 1-es terminál mellett van. A 2A, 2B terminálokhoz innen a 200E busszal tudsz elmenni.
A repülőtérre kevesebb átszállásal eljutsz így: Kelenföld: M4 metró -> Kálvin tér, M3 metró -> Kőbánya-Kispest végállomás, 200E busz -> Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér
Szerintem ez a legegyszerűbb. Kelenföldről átszállsz az M4-es metróra, a Kálvin téren leszállsz. Átszállsz az M3-ra elmész Kőbánya Kispestig. Itt pedig átsétálsz Kőbánya Kispest- Ferihegy vonatra, vagy buszra szállsz, ott biztos meg tudják mondani, melyik busz megy oda.
Köszönöm szépen, így már világos.
Azt hiszem, mivel teljesen gyakorlatlan vagyok a budapesti közlekedésben, Kelenföldön taxit hívok, és elvitetem magam a reptérig. Úgy nézem, hogy 10.000 alatt megúszom, így biztos, hogy elérem a gépemet. :) A többi alternatíva számomra rémisztően bonyolult. :(
Köszönöm mégegyszer!
Én is a BKK-t ajánlom. A metróban nem nagyon lehet eltévedni. És 530 Ft-ért kb. 1 óra alatt eljuthatsz Ferihegyre Kelenföldről.
Mondjuk ha sok cuccod van, akkor nem olyan kényelmes.
A taxisokkal vigyázz, sok mocsadék van közöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!