Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Bkv Bérlet visszanyomozható-e?

Bkv Bérlet visszanyomozható-e?

Figyelt kérdés

Ma elkaptak az ellenőrök,és hamisított bérlet volt nálam ezt észrevették és sikerült kikapni a kezemből,de én gyorsan kiszöktem pedig körbefogtak.Az lenne a kérdés hogy szerintetek ha van náluk egy bérletigazolvány amin csak a fényképem,és az igazolványszám van rajta,akkor ez visszanyomozható valahogy?Kell félnem a "Sárga csekktől"?

Köszi a válaszokat!

2010. máj. 13. 15:59
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem bérlethamisításért nem csak sárga csekket kapsz..
2010. máj. 13. 16:10
 2/9 A kérdező kommentje:

Oké...de ennyire nem érted??

Van náluk egy fénykép rólam meg egy 6-7 számjegyű azonosító...Pont ezt kérdeztem hogy az azonosító (igazolványszám)pontosan mit tartalmaz,valamilyen személyes adatot vagy ilyesmit??Mert ha nem akkor nincs okom félni.

2010. máj. 13. 16:14
 3/9 anonim válasza:
pedig van okod félni. szerinted miért vannak ilyen számok? Hogy betudják azonositani ki kicsoda. Ez nem csak ennél a helyzetnél van.
2010. máj. 13. 16:20
 4/9 anonim válasza:
szerintem sokkal fontosabb dolgokkal vannak elfoglalva, pl. hogy találjanak egy másik jegy nélkül utazót. Az igazolványszám nem személyhez kötött (MÉG), az csak egy sorszám. Max. árgus szemekkel figyelnek majd Téged azon a helyen, ahol a fényképedet hagytad... növessz szakállt.!:)
2010. máj. 13. 16:21
 5/9 anonim ***** válasza:

a helyzet az, hogy ha nincs szerencséd, akkor nagyon megszívhatod.

a hamisított bérlet ugyanis magánokirat hamisítás kategória (btk 276).

ha picit is lelekes a BKV, akkor feljelentést tesznek ismeretlen tettes ellen. ha picit is lelekes a nyomozó, akihez az ügy kerül, akkor a fényképed alapján körözést fognak kiadni ellened.

nem a sárga csekktől kell félned, az a legkevesebb. felfüggesztett börtönbüntetéstől kell félned.

2010. máj. 13. 17:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát ha komolyan rádszállnak akkor nagy szarban vagy, mert átadják a rendőrségnek.

Aztán egyszer pár év múlva, amikor monjuk ferihegyen akarsz felszállni a tengerpartra tartó repülőre a barátnőddel akkor lekapcsolnak. És erre bármikor számíthasz.

De az is lehet hogy szerencséd van és nem foglalkoznak vele. De mivel elmenekültél nem fogod megtudni azt sem, hogy mi történt az ügyben.

2010. máj. 13. 17:15
 7/9 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem a szám alapján ki lehetne nyomozni, ha nagyon akarnák. De az is lehet, hogy nem foglalkoznak vele.
2010. máj. 13. 17:17
 8/9 anonim ***** válasza:
pedig pont ma akartam bérletet hamisítani:)
2010. máj. 13. 19:28
 9/9 anonim ***** válasza:
tudósíts majd,hogy mi a helyzet:)
2010. máj. 13. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!