Bibike666 kérdése:
Ki tudja megmondani, hogy miért nem érhető el a volán menetrend, már hetek óta?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 9. 12:20
2/5 anonim válasza:
Egyrészről nem tapasztaltam, hogy ne lenne elérhető a menetrendek.hu oldal.
Másrészről ha véletlenül nem elérhető, akkor is van lehetőség a szolgáltatók oldalán a táblázatos menetrendek használatára. Bár kétségtelen, hogy kellő rutin és az adott térség hálózatismerete nélkül ez a megoldás kissé nehézkes.
3/5 anonim válasza:
Jók ezek az (valótlant) állító, eldöntendő kérdések.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
A probléma az, hogy T-Hom-os vagyok, nekem nem jelennek meg találatok, a digi.sekne, az inviteliseknek sikerül
2017. ápr. 10. 06:33
5/5 anonim válasza:
A menetrendek.hu egy internetes oldal, nem hinném, hogy internet-szolgáltatótól függene a működése, inkább a böngésződet próbáld frissíteni vagy másikat használj. 9-es IE-rel nekem sem ment, aztán frissítettem 11-re. (A cégnél, mert itthon Mozilla és Chrome van, azokon simán fut.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!