Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ki tudja megmondani, hogy...

Bibike666 kérdése:

Ki tudja megmondani, hogy miért nem érhető el a volán menetrend, már hetek óta?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 9. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 9. 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyrészről nem tapasztaltam, hogy ne lenne elérhető a menetrendek.hu oldal.

Másrészről ha véletlenül nem elérhető, akkor is van lehetőség a szolgáltatók oldalán a táblázatos menetrendek használatára. Bár kétségtelen, hogy kellő rutin és az adott térség hálózatismerete nélkül ez a megoldás kissé nehézkes.

2017. ápr. 9. 13:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Jók ezek az (valótlant) állító, eldöntendő kérdések.
2017. ápr. 9. 14:02
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A probléma az, hogy T-Hom-os vagyok, nekem nem jelennek meg találatok, a digi.sekne, az inviteliseknek sikerül

2017. ápr. 10. 06:33
 5/5 anonim ***** válasza:
A menetrendek.hu egy internetes oldal, nem hinném, hogy internet-szolgáltatótól függene a működése, inkább a böngésződet próbáld frissíteni vagy másikat használj. 9-es IE-rel nekem sem ment, aztán frissítettem 11-re. (A cégnél, mert itthon Mozilla és Chrome van, azokon simán fut.)
2017. ápr. 11. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!