Miskolcon havi felnőtt bérletre elég a szeméyi igazolványszámom ráírni?
Az MVK honlapján semmi közlés nincs ezzel kapcsolatban szinte?
[link] → Autóbusz- és villamosközlekedés → Utazási feltételek → Letölthető dokumentumok Az MVK Zrt. üzletszabályzata 2016.12.23-tól a vasúti közlekedést érintő részek tekintetében
↓
Általános rész: [link]
► Részletes válasz a kérdésedre: [link]
Gyakorlati alkalmazásról kérdezek linkmester. Üzletszabályzatot én is el tudom olvasni, amiben ott van a bérletigazolvány ugyan, de nincs kitétel hogy csak ezzel vagy mással is elfogadják a bérletet. Régebbi kérdés volt itt gyakorin amibe szintén a 2013-as üzletszabályzatból idézték ezt:
"Az általános bérletigazolvány használata nem kötelező jellegű. Amennyiben utas nem kíván általános
bérletigazolványt készítettni vagy nem rendelkezik azzal, az általános bérletszelvényt más arcképes
igazolvánnyal (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány ) utazásra érvényesen használhatja. Ebben az
esetben a fényképes okmány számát, sorszámát kell a bérletszelvényre rávezetni. Ez a lehetőség nem
vonatkozik a végleges és ideiglenes bérletigazolvánnyal rendelkezőkre, kizárólag csak az általános
bérletigazovány helyett fogadható el a jelzett okmányok bármelyike. "
De ezt vagy én voltam nem túl alapos, de a mostani utazási feltételekben (ami szintén 13-as) nem találtam ezt a részt. Illetve régebbi linkek mind 404-es errort dobnak, mert átalakította az mvk a honlapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!