Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Telekocsival megéri utazni,...

Telekocsival megéri utazni, olcsóbb mint a vonat vagy a busz?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 5. 00:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Én tuti nem használnám, megbízhatatlan, nem kiszámítható, lehet idegbeteg a sofőr, szar az autó, és még sorolhatnám az ellenérveket."

Ugyanezek érvényesek a MÁV-ra is.

2017. ápr. 5. 18:47
 12/14 Fatal_3rror_ ***** válasza:

"megbízhatatlan, nem kiszámítható, lehet idegbeteg a sofőr, szar az autó"

Hát buszsofőrök között is van aki megér egy misét, főleg mikor azt látom hogy 60 emberrel a háta mögött éppen telefonon Facebookozik.

A megbízhatatlanság, kiszámíthatatlanság meg ugyanúgy benne van mind a vonat mind a buszos utazásba.

Mellette szóló érv, hogy a sofőrt magad választhatod, te döntöd el vele akarsz e utazni, és vannak értékelések amin kibukik ha valaki nagyon deviáns.

"Ha buszon, vonaton történne mindez, tudsz kinek szólni. De ott csak magadra számíthatsz."

Vonaton is gyakorlatilag magadra számíthatsz, én eddig akárhányszor láttam cigányokat, piásokat, ordibáló embereket, mindenki csak elfordította a fejét, hagyva hogy inzultálják az éppen kifogott áldozatot.

2017. ápr. 5. 20:30
 13/14 eddiboy ***** válasza:
#9: Pedig sok fiatal nő telekocsizik, én sofőrként nagyrészt azokat szoktam vinni, és mivel nem túl népszerű útvonalon járok többnyire, sokszor egyedül vannak, mégse szoktak félni, én meg nem szoktam nyomulni rájuk. Nem véletlenül találták ki a sofőr értékelését, a durva, agresszív, nyomulós sofőrök, gondolom, hamar kiesnek.
2017. ápr. 5. 22:23
 14/14 anonim válasza:
Oskárt felejtsd el, ha nemzetköziben. Belföldi utra talán jó. Telekocsi (blablacar) nagyon jó nemzetköziben. Ha nem találsz autóst, akkor a MÁV, s csak végső elkeseredettségben busz. Én már közel 100 utat hirdettem, s folyamatos visszajáró utasaim vannak már.
2017. ápr. 7. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!