Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Egy hosszabb vonat úton meg...

Egy hosszabb vonat úton meg ihatok max 1-2 sört?

Figyelt kérdés
Nem berúgni szeretnék, csak a nagy melegben jól esne egy 5-6-7 órás vonatúton. Természetesen nem balhézva csak szépen kultúráltan.
2017. ápr. 1. 20:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Inkább javaslom a vizet. Sokat járok hosszabb-rövidebb úton vonattal, és nincs kellemetlenebb, mint amikor valaki szisszent egy sört, és terjeng az egész vagonban a jellegzetes szaga. Külön illúzióromboló, amikor hozzá szuszog és böfög a delikvens, a teljes fail pedig ha velem szemben vagy mögöttem csinálja. Szólni senki sem fog, de én sem veszem elő a fokhagymát vagy a szardíniát és falatozom a vonaton, mert szaga van...
2017. ápr. 8. 14:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért a sört a fokhagymához hasonlítani kicsit erős szerintem. Annyira azért nincs erős szaga.
2017. ápr. 8. 15:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Aki szereti a sört vagy rosszabb a szaglása, az nem érzi. Engem émelyít a szaga, és jó ideig érzem, ha rászisszent valaki. Hozzáteszem, nem tudok szabályról, ami tiltaná, én csak mint jótanácsot írtam, hogy egy kisebb légtérben, szellőzés nélkül bizony tud bűzölögni, pláne ha többet is megisznak. Ahogy a mekis kaja, a gyros is szaglik, úgy a sör és más szesz is.
2017. ápr. 8. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!