Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A keleti pályaudvar tényleg...

A keleti pályaudvar tényleg nagyon rossz környék?

Figyelt kérdés

2017. márc. 18. 11:27
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Nagy forgalom, szennyezett levegő. Sok a hajléktalan, cigány, kínai. Nem a legjobb környék.

Nekem ellopták a dísztárcsát a kocsiról amikor a környéken parkoltam.

2017. márc. 18. 11:32
 2/9 A kérdező kommentje:
A dísztárcsát?! Az igen.
2017. márc. 18. 11:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

rossz környék? mármint hogy?

van pár fura alak, de sztem nem gáz

még a taxisok talán a legijesztőbb formák ott

engem sosem ért atrocitás, maximum aprót kért valaki, de abba talán nem hal bele az ember :D este se kifejezetten veszélyes szerintem

nyugi, vannak sokkalta rosszabb részek, de azért nem Rózsadomb az biztos

ja és van ott egy nagyon jó kínai kajálda, ahol ajándék a leves

2017. márc. 18. 11:53
 4/9 papagenou válasza:
100%
én rendszeresen járok ott, szerintem nem rosszabb, mint bármely nem gazdag része a városnak. a blaha sokkal gázabb.
2017. márc. 18. 12:03
 5/9 Donald J. Trump ***** válasza:
Maga a pályaudvar sokkal gázabb, mint a környéke. A felújítások és M4 metró előtt meg aztán tényleg vacakul nézett ki, azóta sokat javult. Ha nincs épp tömeges migráció, akkor tűrhető.
2017. márc. 18. 12:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Ugyan ez a véleményem. Köszönöm mindenkinek
2017. márc. 18. 15:47
 7/9 anonim válasza:

Én fél éve lakom az István utcában, kényszer megoldásból. Úgy jöttem ide, hogy én este 7 után ki nem teszem a lábam, és milyen undorító környék. Nos, valóban undi a Bethlen utca, ahogy a Keletinél kijössz, koszos és büdös, de egyébként szerintem teljesen rendben van, egy utcával beljebb már tök nyugodt, rengeteg fiatal alberlo lakik erre, családosok, normális emberek, két hét után már este 11kor is nyugodt szívvel sétáltam haza, nincsen semmi probléma.

32/N

2017. márc. 19. 09:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Ugy a lakó házaknál nem igazán jartam még. Csak az állomásra kellett kimennem ismerősöm elé. De annak Örülök hogy csak tévhit az hogy ott milyen "rossz" lakni.
2017. márc. 20. 07:42
 9/9 NovaZeox103 ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem. Nem tudom, hogy este mennyire gázos a helyzet, de szerintem nem rossz. Az már egy másik kérdés hogy a 24-es villamos környéke milyen. De amikor arra mentem nem volt az se rossz.
2018. febr. 18. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!