Ezzel a busszal mehetek? Jó rá a bérletem?
Zalaegerszegről Zalaszentgrótra van egy bérletem.Van egy busz,ami nem visz el Zalaszentgrótig,hanem át kell szállni.Zalaegerszeg-Sárvár járat.Zalabérig megy,elméletileg ott kell leszállni és jön valami busz,ami elvisz Szentgrótra.De a jóég tudja,hogy az milyen busz meg honnan jön.
Erre a két buszra felszállhatok?Zeg-Zgrót bérletem van,azzal felszállhatok a Sárvári buszra?Meg a másik buszra,ami Zalabérről elvisz Zgrótra?Az sem Zalaegerszegről jön,hanem fogalmam sincs,honnan.
Ilyen „pontos” adatokkal (időpont stb.) nehéz pontos választ adni.
Elég sok megálló ahhoz, hogy sok járatot összevessek, találomra.
Amit néztem, az a két busz (Zalaegerszeg – Zalabér – Sárvár járat) Zalaegerszeg – Zalabér között pontosan azon az útvonalon megy, mint a Zalaegerszeg – Zalaszentgrót járatok; ugyanazokban a megállókban állnak meg. Mivel a bérlet az adott útvonalon belül rövidebb szakaszra is érvényes, mint a két végpont között, így, ilyen busszal elmehetsz Zalabérig.
Zalabértől –a számodra is, számomra is ismeretlen busz-, ha ugyanazon az úton megy, mint a Zalaegerszeg - Zalaszentgrót járat megy ezen a szakaszon, akkor azzal is utazhatsz. (Gondolom, azon az úton megy, mert nemigen van választék.)
Mármint úgy érted,hogy Zalabértől arrafele megy Zalaszentgrót irányába,mint a Zeg-Zalabér-Zgrót buszok?Mert az biztos,hogy nem Zalaegerszeg irányából jön.Viszont ha mondjuk Batyk felől jön és Zalabérből bevisz Zgrótra,akkor nem kell rá jegyet vennem?
Egyébként elmehet Batyk-Türje-Zgrót irányba is.Csak fogalmam sincs,hogy milyen busz ez,mennyit kell rá várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!