Budapesten a Népligettől az öntöde utcába?
Figyelt kérdés
Először járok majd Budapesten, és a fuvarom a népligetig szól, viszont onnan még el kell majd mennem az öntöde utcába, és onnan vissza is kell majd mennem a népligethez, viszont ez 8 km, ami nem kevés, és segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan tudnék eljutni A-ból B-be, és vissza? Milyen tömegközlekedéssel, vagy bármi mással? Az ár is fontos lenne, hiszen egy irányba kb 4 ezer forint lenne, ami nekem nagyon sok..2017. febr. 28. 15:55
1/4 anonim válasza:
2 db átszállójeggyel oda-vissza kb 1000 Ft-ból megoldható az utazás Budapesten belül. Utazz az 1-és villamossal a Fehérvári út felé a Közvágóhídig, majd a H7-es (csepeli) HÉV-vel (vonattal) Csepel felé a Karácsony Sándor utcáig.
Tipp: ha ez a bizonyos fuvar autót jelent, szállj ki olyan helyen, ahol megáll valamelyik, a Karácsony Sándor utca H megállót érintő buszjárat. Ezek többek között a 35 36 148 vagy 151-es buszok. A bkk.hu honlapon megnézheted az útvonalukat térképen. Ha pl. az M5-ösön jössz, a Határ útnál tudsz kiszállni és beszállni, és így 700 Ft lesz csak oda-vissza a tömegközlekedés, mert nem kell átszállni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2017. febr. 28. 16:39
3/4 anonim válasza:
Én nem értem, FUVAR, ez mit jelent? Mert autóval az a 8 km nem olyan drága.
4/4 A kérdező kommentje:
Szegedről megyek telekocsival, és ott tesz ki, ő a "fuvarom".
2017. márc. 1. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!