Hanyas busz megy Miskolc Tiszaitól, Miskolc plázához?
A Google Maps alkalmas Miskolcon tömegközlekedési útvonaltervezésre.
Legjobb, ha magadnak tervezed, olyan időpontra, amikor szükséged van rá.
Már miskol beírásra felkínáta, hogy Miskolc-Tiszai Pályaudvar, Miskolc, Kandó Kálmán tér, illetve, hogy Miskolc Plaza, csak a megfelelőre kell kattintani, indulási-, illetve érkezési helyként.
A mintánál 2017. február 17-án 10:00 utáni indulásokat kérdeztem le, a 2. ajánlat részleteit jeleníttettem meg. Minden térképen is látszik. Az útvonalterv, akár elküldhető, telefonra.
Az 1-es busz tesz le a legközelebb a plázához. A Szeles utca megállóban kell leszállni. Ezzel csak annyi a baj, hogy viszonylag ritkán, kb. 20 vagy 15 percenként jár.
Ha épp nem jön 1-es busz, akkor - ahogy az előttem szóló ajánlotta - villamossal érdemes menni a Szinvapark/Centrum megállóig, onnan pedig séta. Annyit még fontos elmondani, hogy ha a mostani hétvégén szeretnél menni, akkor a kocsonyafesztivál miatt villamospótlók járnak, a Tiszain a 31-es megállójából indul, a Centrumnál a villamosmegállóban áll meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!