Pécsiek! Segítene valaki a helyi járat megértésében? Nem tudok rajta kiigazodni?
Az Árkádnál szállok le, azt tudom, hogy hol kell felszállni a helyi járatra. Név szerint az a Vásárcsarnok? és a mozi felé, a Kertváros felé kell menni. Elvileg a 130as busz visz arra.
De amit az oldalon találtam menetrend, azon nem igazán tudtam kiigazodni, hogy akkor hány órakor indul, vagy van ott a busz.. valaki eltudná nekem magyarázni?
1.) Amit néztél, magyarázattal:
2.) De van jobb is, mint a vonalakat böngészni. A google maps ismeri a pécsi helyi közlekedést. Tetszés szerinti címek közt, tetszés szerinti indulási időponttól tud tervezni.
Például: Pécs ÁRKÁD → Pécs Cinema City február 9-én 8:21-től:
Az ajánlások részletesen is megnézhetők:
Későbbi járatok is nézhetők a menetrendböngészővel:
[link] !12b1
Az útvonal telefonra is elküldhető.
Rákattintasz a megálló nevére és kiadja, hogy onnan mikor indul. Ugyan nem vagyok pécsi, de ha jól sejtem az "Árkád, Bajcsy-Zsilinszky u." nevű megálló nem lehet túl messze tőle.
Én meg azt nem értem, hogy mire jó ez a 9-31-9-31 perces követés. Egyáltalán helyes az a menetrend, ami az első képen linkelve van, vagy bizonyos indulások lemaradtak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!