Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A MÁV mely járatain van...

A MÁV mely járatain van vezetéknélküli internetelérés?

Figyelt kérdés
A hétvégén vettem észre, hogy az esztergomi járatokon van wifi, de a honlapon/a menetrendeknél ezt nem írják. Melyik más vonalakon vagy járatokon van még ez így?

2017. febr. 7. 17:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Rendszertelen! :(
2017. febr. 7. 17:04
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Az egomi járaton is csak a piros vonatokon van wifi, a kék vonatokon nincs!
2017. febr. 7. 17:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A MÁV-Start nem igazán képes egy sztenderd szolgáltatásszintet beígért és megtartani, ezért hiába van elég sok wifis járműve, a menetrendben csak a járatok töredékénél jelzik ezt a szolgáltatást. Szóval lutri az egész.
2017. febr. 7. 17:45
 4/10 Emberek válasza:
100%
Én a Pusztaszabolcs-Dunaújváros vonalon járok sokat, ott biztos van, mert azok kb mind piros Flirt vonatok, de a Vecsés-Monor-Cegléd vonalon is vannak ilyen kocsik, a Tatabánya-Győr vonal is hasonló (legalábbis az S10-es személy biztos), Martonvásár felé mennek még ilyenek, Székesfehérvárra is, Gödöllő-Hatvan, és néha az Újszász-Szolnok vonalon is látni piros vonatokat, amikben van vezetéknélküli internet. Hirtelen ennyi jutott eszembe, de javítsatok ki, ha tévedek
2017. febr. 7. 18:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Wifi sok vonaton van, csak internet nincs benne :)
2017. febr. 7. 19:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Esztergomi járaton a desirókon van, a Bhv-kon nincs.
2017. febr. 7. 20:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy jelzik-e vagy sem, egy dolog. Az is egy dolog, hogy működik-e... Felénk (Keleti-Szolnok, elővárosi szakasz) most már a vonatok (fecske és Flirt) többségén van, általában jó is, persze néha pofára szoktam esni, úgyhogy ajándékként tekintek rá :D Már csak konnektorok kellenének :)
2017. febr. 8. 06:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A gyakorlatban szinte egyiken sincs, vagy ha van, akkor használhatatlanul lassú.
2017. febr. 8. 07:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. febr. 8. 21:05
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Óvatosnak kell lenni. Igaz, már 2 éve is volt: úgy készültem, az IC-n biztos lesz wifi, hiszen a személyvonaton, amivel járni szoktam, volt. Akkor biztos az IC-n is lesz, mert az IC csak jobb lehet. Hát, nem volt.
2017. márc. 4. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!