Korábban induló busszal kapcsolatban panaszt hol tehetek? Dakk
Figyelt kérdés
Rendszeresen 2-3 perccel korábban indul a sofőr, így bármennyire sietek a buszra, mindig az orrom előtt megy el, legutolsó alkalommal még indulás előtt értem oda, de ajtót már nem nyitott a sofőr. Hiába kopogtam az ajtón, ő elindult.2017. jan. 31. 16:32
1/7 anonim válasza:
Mivel ma már a legtöbb szolgáltatónak van flottakövető rendszere, nyilván az adott szolgáltatónak kell írnod. Esetedben ez a DAKK. Honlapjukon megtalálod az elérhetőségeiket.
2/7 anonim válasza:
Bkv.
Amúgy azt ismered, h váró busz nem létezik. A vonat sem vár.
Vagy a csatlakozással nem éred el, vagy miért nem indúlsz pár perccel korábban? Biztosan jól megy az orád? Állítsd előre 3 perccel!
3/7 A kérdező kommentje:
Jól jár az órám, és ez hoz hazáig, a következő az állomásra visz, ami 3 km séta.
2017. jan. 31. 17:23
4/7 anonim válasza:
De ne a következővel menj! Menj ki ez elé időben!
5/7 anonim válasza:
Hát igen elég egyszerű. Menj ki 2-3 perccel korábban. Talán rossz a menetrend, ha nem a végállomásról indul el korábban, akkor még 2-3 perces eltérés simán belefér.
7/7 anonim válasza:
Ez hülyeség! Privátba leírnád nekem merre van ez,ahol a kolléga megmeri csinálni, hogy előbb indul el a végállomásról?Van nekünk egy tabletszerű eszköz,amimi obu-nak hívunk. azon pontosan rajta van az idő,és ha valaki előbb indul el,azt regisztrálja is,és ha véletlenűl megnézik az adatokat,vagy utapanasz érkezik,azonnal meg is dől a kolléga. Menj oda előbb,és ülj mögé, és látod, hogy az indulási idő zöldre vált,akkor pontosan indult,ha piros,akkor előő,ha sárga akkor késében van. Olyan menetidők vannak, hogy felesleges előbb indulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!