Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Van valami érdemi különbség a...

Van valami érdemi különbség a Siemens Desirok első- és másodosztálya között? (csak messzebbre közlekednek első osztályú kocsik, elővárosban nem. )

Figyelt kérdés

2017. jan. 30. 23:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ha a kék ülés is első osztály (a régin), akkor én olyannal mentem, de az vissza lett fokozva másodosztállyá
2017. febr. 2. 10:52
 12/16 A kérdező kommentje:

Na, tegnap pont kapóra jött, be kellett mennem, úgyhogy felültem és csináltam pár képet.

Látható, hogy tényleg megmaradt az 1. osztály (ezt eddig én nem vettem észre). A 2-es vonalon a 2003-2006 között beszerzettek járnak. Van kabáttartó, meg kisasztalok. A szék melletti asztal, ami bal, vagy jobb kéz felé esik igazából nem tudom mi célt szolgál, de valami miniatűr kuka van benne, ha jól láttam (kb egy csikk fér be, ezáltal nem tudom mi értelme).

Múltkor felnéztem egy expresszre, ott már az ex-görög volt, kicsit kulturáltabb első osztállyal. Ez a másodosztályként használatos "első osztály" katasztrófa. Felgyalult asztalok, kosz, foltos padló, kb egy Bhv-nak elmenne.

A kabátakasztó szekrényt feleslegesnek tartom, miután minden ablak mellett van akasztó, bár tény, hogy nem a legszebb, ha a kabát az ember arcába lóg - viszont így körülbelül a székek feléhez nem tartozik kis asztal.

Mindenképpen fel kéne újítani, erre már lehozott egy cikket pár éve a Vonatösszeállítás. Persze nem történt semmi. ( [link]

Na, de jöjjenek a képek:

[link]

[link]

[link]

2017. febr. 2. 14:14
 13/16 A kérdező kommentje:

Itt a Vonatösszeállításos link:

Az alján van a javaslat a felújításra:

[link]

2017. febr. 2. 14:15
 14/16 A kérdező kommentje:
Annyiban áll a szerencse, hogy ahol "valódi" első osztály van, ott nincs is lehetőség másodosztályú jeggyel igény bevenni, pláne, hogy helyjegy van különbözettel. Felteszem az Expresszeket azért takarítják, jobban, mint a személyeket. Talán ennyi még hozzátehető.
2017. febr. 2. 14:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Én nem látom, miben csinosabb a linkben bemutatott 1. osztály a mostaninál.
2017. febr. 3. 02:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Az ex-görög mitől kulturáltabb? A piros üléstől? Abban még kabátakasztó sincsen.
2017. febr. 3. 03:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!